Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:00 | August 31, 2010

På mina läppar – GaGa!

Detta glosset hade jag på dagens make idag, men måste visa er det lite närmre, för fy tusan vad snyggt det är!
Riktigt kallt rosa!

Glosset kommer ut den 8 oktober och heter Viva Glam Gaga Light blue Pink, kostar 165kr

Jag är käääär =)


32 kommentarer32 kommentarer om “På mina läppar – GaGa!”

  Hej Linda! Har du något bra tips på foundation och puder för oss som har fet hy och lätt får finnar p g a igentäppta porer?

  Reply

  Fan va snygg hon är Cyndi på den där bilden 🙂

  Reply

  Fint läppglans! Jag undrar vad du tycker om I.D bare minerals? Är det värt pengarna? Bra resultat? Tacksam för svar 🙂

  Reply

  Hej! Underbar blogg du har!

  Jag har en fråga. Jag har letat överallt efter en gul ögonskugga. Inte skarpt gul utan smutsgul, lite åt det gulgröna hållet. Fast mer gul än grön. Vet inte om du förstår vad jag menar men jag tänkte höra om du har nåt tips var man kan hitta en sån färg.
  Hoppas allt är bra och tack för en supertrevlig blogg!

  Reply

  Så himla fint gloss har båda läppstiften i samma serie!

  Reply

  Skriv din kommentar här!
  Vart finns MAC att köpas, på kicks?

  Har du tips på någon bra hemsida där man kan handla MAC på nätet?

  Reply

  wow, på dig var det jättesnyggt! de jag har sett i det innan har det inte varit någon hit på 😀 dessutom är det snyggare på dig än på gaga… 🙂

  Reply

  Åh vad fint….Ett sådant vill jag också ha =)

  Reply

  Jag undrar en sak, jag använder en concealer som är en penna (från Bed head). Kan jag använda den direkt på huden, för jag kan vell inte använda en pensel? Min fråga är att blir den inte smutsig då? 🙂

  Reply

  Fyfan va snyggt !
  Hur kommer de sig att du har de redan,
  fast de kommer ut den 15 oktober? 🙂

  Reply

  Var kommer man kunna köpa det? Eller vilket märke var det? 🙂

  Reply

  Hej! 🙂
  Jag undrar var man kan köpa MAC produkter i Sverige?

  Reply

  Ge mig! Va fick du det ifrån!! Jag har Gagas läppstift men känns som gloss är så mkt bättre, måste köpa sen!

  Reply

  Jag har en fråga…

  När jag använder läppstift eller läppglans så tar det inte mer än några minuter så ser det ut som jag har en beläggning på läpparna och jag kan liksom dra bort skinn från dom..(ni vet en sån där beläggning som man kan få när man sovit? äckligt)
  Så efter några minuter måste jag torka bort det för det ser ju för jäkligt ut…

  Varför blir det så? Spelar ingen roll märke eller sort..det blir alltid så..jag tror att vaselin är det enda jag kan ha på läpparna utan att få den där äckliga belägg känslan.

  SKulle verkligen vilja veta varför det blir så..vill också ha fina färger på läpparna:(

  Reply

  Kicks.se säljer numera MAC i sin webbshopp! Annars finns det MAC-butiker i Stockholm, Malmö och Göteborg. 🙂

  Reply

  Riktigt snyggt! Men hur ska jag få det att bli snyggt? Har så röda läppar i mig själv att jag aldrig får till de där snygga kalla rosa glansen!!

  Reply

  Ni som vill handla MAC online kan numera göra det hos kicks.se, annars finns det diskar i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  Jättefin swatch Linda, tycker dock att du borde nämna Mac aids fund och att hela intäkterna från samtliga viva glam-produkter går till att hjälpa personer som har drabbats av hiv eller aids över hela världen. Mac har ändrat sitt släppdatum från den 15e till den 8e i Sverige (står 15e i pressreleasen eftersom det fortfarande är den 15e i Norge och danmark) och priset på läppglansen är 165 kr.

  Reply

  ah vad synd att du inte svarar på kommentarer där man behöver hjälp..men om du inte vill, vet du nånstans man kan vända sig?

  Reply

  Mia: De flesta svar finns redan i bloggen, bara man navigerar i kategorierna =) jag har valt stt svara på de vanligaste frågorna eftersom många frågor återkommer väldigt ofta. man får ha lite tålamod helt enkelt =)

  Reply

  Snyggt! Hade du något läppstift under eller är det så himla bra färg på glosset? 🙂

  Reply

  Ja jisses vad SNYGGT!
  Lär lätt köpa det så fort som möjligt!

  Reply

  asså nej! har man en hy med gula undertoner kan man inte använda ett läpplans med blåa. Om man inte tycker det är fint med gulsot. Väldigt lite gör väldigt mycket

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här