Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:11 | August 31, 2010

Todays Look – just go for it, run toward it, dive in head first, live life with no regrets

Träningsvärken gör sig påmind när jag inte ens GÖR någonting, har knappt kunnat sova inatt.. helt galet!

Här kommer iallafall dagens!

Jag har använt:
Dessa färger från den skimriga 88Paletten

Plus:
MUS Hightechlighter Platina
MUS Eyepencil Darkest shadow
Lumene Natural code eye intensifyer liquid eyeliner deep black
Too Faced LashGasm Mascara

på kinderna: Elfs mineral bronze glow och Too Faceds Leopard love – Candy Leopard
På läpparna: MAC lipglass Viva glam GaGa Light blue Pink (Kommer ut 15 oktober)


17 kommentarer17 kommentarer om “Todays Look – just go for it, run toward it, dive in head first, live life with no regrets”

  Snyggt!!

  Kan inte du göra fler videobloggar ? 🙂

  Reply

  Hej, du linda.
  Eftersom jag inte kan få det att fungera, när det gäller att skicka ett mail till dig. SÅ skriver jag här istället, i hopp om att jag kan få svar…
  då det gäller pudret “Too Faced Primed & Poreless Powder” och concealearn “Too Faced Absolutely Flawless Powder & Concealer – 1 Karat” så undrar jag helt enkelt. Finns de bara i ett “färgval”, för när jag klickade ner dem i shoppingbagen fanns det inget alternativ för o välja färg… eller?

  tacksam för svar(då jag behöver lite ny födelsedagsmakeupså snart som möjligt ;D ) , kram / amanda

  Reply

  Hej Linda! Först och främst till jag tacka för en superinspirerande blogg! Sedan har jag en liten fråga. Nästan alltid när jag sminkar mig med mer bas än vanligt puder blir jag flagig liksom, mest i pannan och på näsan, så antar att jag har lite torr hy. Dock så känns den inte så torr och kan bli glansig så det ser ut som jag har fet hy snarare.
  Har du några tips för vad jag kan göra för att bli av med detta problem? Jag börjar tröttna på att under vinterhalvåret alltid få välja mellan att vara rödflammig eller lite smulig i ansiktet…

  Reply

  Hej Linda!

  Tack för en superbra blogg 😀
  jag har följt ditt tips om att använda en vattenfast mascara ist för vanlig,så fransarna ska hållas böjda hela dagen.Vilket funkade PERFEKT!:D köpte Niveas remover som du har tipsat om också.Men jag har endå väldigt svårt att få bort all mascara hur ja en gnider och håller på..Så min fråga är hur gör du? gör ja nå fel med borttagningen? ja använder en bomullstuss.

  Reply

  superfin verkligen! har följt din blogg superlänge nu, elelr ja sedan förra hösten i alla fall och det här måste vara min favorit!

  Reply

  bra titel 😉 älskar låten “the best is yet to come” ^^ älskar din blogg 🙂

  Reply

  Vad heter den vita eyelinernen du har? =)

  Reply

  This one is Soo nice! I like him very, very much! It is like fire or something!

  Reply

  Din blogg är bedårande ! Verkligen inspirerande. Jag undrar varifrån paletterna som du använder kommer ifrån? Är de från MUS för jag hittar dem inte på deras hemsida. Keep up the good work! Kramar

  Reply

  Hejhej! Jag tänkte bara fråga, hur lång tid brukar det ta för dig att sminka dig varje morgon? 🙂
  kram.

  Reply

  åh ääälskar din blogg! bra sminktips också.
  De där Viva Glam Gaga Light blue Pink läppglans, hur fick du tag på det?

  kram

  Reply

  Snyggt! Brukar du matcha kläderna med sminket? 🙂

  Reply

  Hej ! jag har också denna palett.. tycker den är rätt bra men jag få inte alls lika skarpa färger som du. hur gör du? använder du fuktad pensel eller har du en bra bas under som gör att färgerna blir skarpare ? Kram 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här