Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:56 | September 24, 2010

NRJ Morgon!

Tja tjaa!
Lyssnade ni på NRJ i morse? Annars tycker jag ni kan göra det nu =)
Såhär såg det iallafall ut när jag var i studion och sminkade Knappen i fula sminktabbar!
Klicka på någon av bilderna för att komma till NRJ och lyssna på intervjun.


12 kommentarer12 kommentarer om “NRJ Morgon!”

  haha jag lyssnade faktiskt och hajjade till när de började prata om dig, visste inte att du varit där. skitskoj inlägg på radion iallafall, jag smålog hela resan på tåget 🙂 ha det bra, kul att ses igår. krams!

  Reply

  Vad fin knappen blev linda… noooot! 🙂 hahahaha

  Reply

  Haha, man ser mycket väl vem som målat ögonbrynen:)
  Jag undrar en grej, vad som har hänt med fiberwigmascaran? Ingen verkar använda den längre, för något år sen var det mascaran som alla ville ha och den var tydligen aaasbra. Jag tålde den dock inte. hehe. Men ja, varför använder ingen den längre? Brukar du använda den?

  Reply

  Å herregud vad snygg han blev ;D Han skulle bara ha haft lite vitt läppstift också!

  Måste bara få säga att du är helt otroligt duktig! Jag jobbar själv med make up, och du är en stor inspirationskälla! 🙂

  Reply

  Haha han blev ju riktigt snygg 😉 eller inte! 😛

  Reply

  Du sa att en av dom stora misstagen är att måla ögonbrynen för mörka.. Hur vet man om man använder en för mörk färg? Tidigare använde jag en ljusare penna än nu, men då såg det väldigt konstigt ut på foton..

  Jag har brunt hår och använder H&M penna dark brown.

  Reply

  Sofie: Vi överdrev ju allt lite i intervjun, men det beror mycket på hårfärg och så. man bör gå så nära sin egen hårfärg som möjligt, möjlightvis lite mörkare

  Reply

  Hej! Jag undrar hur lång du är ? =)
  Tack på föhand

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här