Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:16 | September 29, 2010

Jaaaaaaaaaa!!!

ÄNTLIGEN har jag fått fatt på ett grafitti- lack från isadora!
Jag återkommer med resultat! 🙂


26 kommentarer26 kommentarer om “Jaaaaaaaaaa!!!”

  Åh… jag vill få tag på det svarta men det är ju fullkomligt ooomöjligt! 🙁

  Reply

  Själv fick jag fatt i ett svart för några veckor sedan. Hur kul som helst!

  Reply

  Skriv din kommentar här!Jag har det svarta över ett silver lack just nu, så jävla snyggt och rock n´roll!

  Reply

  Vad du passar sjukt bra i bruna ögon…=)

  Reply

  jeg kjøpte den hvite grafittilakken, men ble ganske skuffet over resultatet. Men jeg brukte en diorlakk under, ikke en isadora wonder nail-lakk.

  Reply

  Hej! Måste bara fråga en grej. Jag tänkte göra en beställning från elf, och såg att du har testat massa produkter därifrån, så.. Är det någon/några produkter som du rekomenderar därifrån? Och läppstiften, tror du dom kostar 18.30 eller är det nåt fel, det verkar fööör billigt. ;O

  Reply

  Om du lyckas med det så att det blir snyggt, snälla berätta hur du gör! Det såg så coolt ut på bilden, men jag har inte fått det snyggt alls… 🙁

  Reply

  Det är SKITSNYGGT! Har det svarta 🙂 Har en snabb fråga till dig.. Det “Gaga” glosset du tipsade om här.. Jag väntar på att det ska komma ut i butik så att jag kan lägga händerna på det direkt 😉 Men jag undrar bara om du använde någon penna eller primer under för att få ett sånt kallt resultat? Eller det kanske blir s ändå… KRAM

  Reply

  finns det några färger som passar bättre till en person som är ganska ljus i hyn och har mörkt hår ?

  Reply

  Hej! JAg undrar en sak. Jag lyckas alltid se trött och sliten ut när jag försöker sota mina ögon. Ögonen blir små och jag tycker jag blir så ful!! Vad gör jag för fel 🙁

  Reply

  jag tyckte det var snyggt men inte så nice som det såg ut;) men jag kanske använde det fel? hahha svårt det däraju!

  Reply

  hej vet du vart man kan köpa liquid latex som man kan använda för att göra tex sår i ansiktet, eller något alternativ till detta? mvh emelie

  Reply

  Jag har ett problem. Min foundation börjar bli för mörk nu så jag har tänkt gå över till mitt mineralsmink som är en aningen ljusare men mitt problem är att den inte täcker så bra. Finns det någon dunder mineralconcealer som täcker bättre än de “vanliga” mineralconcealerna i pulverform? Jag har lite ärr och skavanker som lyser igenom annars… och det är ju inte så roligt.

  Vore tacksam för tips!

  Reply

  De är superhäftiga! Lite svåra att få till snyggt första gångerna man använder de men med lite övning så man får lagom mycket lack spricker de superfint!
  Tar man för mycket spricker de inte alls och tar man för lite blir de grådaskigt om man som mig har det svarta..

  Reply

  Hej!

  Har just hittat hit till en blogg och tycker att du är riktigt duktig. Jag undrar bara ifall du skulle kunna göra en vardags make som videoblogg. Jag vet att de är många som inte tycker om de och man känner sig flummig, men de skulle göra så mkt att bara få se hur du gör när du sminkar dig själv 🙂 Vad tror du?

  Reply

  det svarta riktigt snyggt med depends vita pärlemolack tror det är nr 38. har skavt av nr på den. å det gröna är läckert till den guldiga som är med på samma bricka som graffitilacken.

  Reply

  Typ det trashigaste nagellacket som finns. Först när jag hörde talas om det tyckte jag det verkade hur coolt som helst, men efter att ha sett det i verkligheten insåg jag att de va inte så cool asså.

  Reply

  Jag har testat både blått och svart. Enkelt att använda och häftigt resultat. Men problemet jag har haft är att jag har använt olika mycket lack och dragigt olika fort så jag har fått lite olika resultat på höger och vänster hand 😛 Men med lite mer övning ska det nog bli riktigt bra.

  Reply

  Jag köpte ett vitt när det kom! Testade med svart lack under, jäkligt snyggt =) det blev lika snyggt som utlovat! =)

  Reply

  jag har svart, vitt & mörkblå som graffiti-lack
  Det blir super bra 🙂

  Reply

  Hittade både det svartta och det vita för nån vecka sen, blev typ överlycklig ;D

  Reply

  Grattis! själv har jag det svarta och vita och det blir så himla fint 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här