Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | September 29, 2010

Nytt favoritgloss!

Tror inte någon har missat att jag har en thing för ljusrosa läppar!
Detta är mitt nya favoritgloss! Pink blossom från Glo minerals! kostar 169kr på Accesora.se


17 kommentarer17 kommentarer om “Nytt favoritgloss!”

  Hej Linda! En superblogg har du, men det skulle vara bra tycker jag om du tog även en läppbild fast lite längre ifrån när du visar tips på läppglans 🙂

  Reply

  Haha, hur kan du se skillnad på alla glossen? Jag tycker alla ser likadana ut =)

  Reply

  har du något tips på hur jag ska välja vilken makeup utbildning jag ska gå? Skulle gå på MIST men den togs bort i Malmö och i Sthlm har jag inte råd pga hyran osv som tillkom plötsligt. Nu vet jag inte hur jag ska göra 🙁

  Reply

  Hej Linda!
  Jag måste börja med att säga att jag tycker att din blogg är suverän, den är riktigt rolig att läsa, och jag tycker att du är duktig på det du gör.
  Min fråga till dig är: Jag skulle vilja få mina läppar att se större ut. Hur gör jag då? Rekomenderar du något Lip plumer eller vad tycker du?
  Tack på förhand!
  Vänliga hälsningar P

  Reply

  Vart köper du dina färglinser? snälla svara har letat överallt men hittar bara såna där fejk 🙁

  Reply

  hur får du ett läppglans att sitta kvar under en längre tid? mitt går bort efter ca 10 minuter 🙁

  Reply

  HEJ! jag undrar en sak som jag skulle vilka ha svar på. Lika så du så älskar jag ljusa läppar och & har varit inne på m.u.s hemsida och kollat in läppstiften där. men min fråga är, vad är största skillnaden på läppstiften happy & fairy? & min andra fråga är om exit & wobble blir mer röda på läpparna än rosa?
  jättetacksam för svar! 😀

  Reply

  Hej Linda! Var inne på accessora nu men hittar inte den färgen du har. Är du säker på att den heter pink blossom? Den kanske är slut så att de har tagit bort den…

  Du är gryyyym! Keep up the good work och grattis till vinsten hos Steve Terry! =)

  Reply

  Tack för svar. Jag ska kika in där emellanåt och se om den dyker upp. Det är svårt att hitta gloss man gillar, men just den här färgen ser superfin ut!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här