Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:40 | November 4, 2010

Jag älskar det!

vilket underbart hår jag har! Och det tack vare therese och Steve på salong YOU i Stockholm! Kände verkligen att jag var i trygga händer hela tiden 🙂
Ni får dock vänta lite till på bilder!
Jag är iallafall så himla glad att jag tog detta beslutet!


16 kommentarer16 kommentarer om “Jag älskar det!”

  Aahh, jag är så nyfiken! Vill ju se nu 🙂

  Reply

  Men, jag som var så nyfiken.. skynda dig hem

  Reply

  Hm…du håller oss verkligen på sträckbänken här! 😛

  Reply

  Jag vill se, jag vill se, jag vill se!! 🙂

  Reply

  hej linda!
  Jag går nu mitt tredje och sista gymnasie år och är lite osäker på vad jag ska göra efter skolan. Har tänkt lite och det vore jätte roligt att jobba med det du gör. Och därför undar jag om du har gått någon utbildning? Vilken i så fall och vad rekomenderar du?
  Tacksam för svar 🙂
  kram angelica

  Reply

  Hej Linda! Jag har nyligen hittat hit och håller precis på att leta ny foundation…eller ny och ny, jag har inte använt det hittills. Lumenes natural code, den du rekommenderade hittade jag inte inne på kicks idag men tjejen där visste om att någon foundation från Lumene nu har tagits bort ur sortimentet men hon hade glömt bort namnet på just den foundationen – Vet du om det är den? Har du hört något om det?
  Jag ska in och titta efter den imorgon men har du något annat tips om den inte finns? Med samma egenskaper? Mattande o.s.v

  Reply

  Jag tänkte bara tipsa om en jätte bra smink online shop. De bästa är att de skickar över hela världen, fraktfritt!! http://www.strawberrynet.com

  Hade så bra och hoppas att håret blev grymt!

  Kram

  Reply

  men åååh, jag är SÅÅÅ nyfiken!! 😀 skynda in med bilder för tuuusan! Jag färgade precis mitt hår från blondt till brunt, men det blir nog svart ganska snart… hehe (: Kraaam

  Reply

  […] original here: Jag älskar det! Posted in Mode Tags: att-jag, det-tack, himla-glad, jag-har, kling, linköping, mode, […]

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här