Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

22:06 | December 30, 2010

‘Cause I’m a sneaky little vamp

Jag kände mig som en liten vampyr idag med mina mörka läppar på jobbet! (målade över de röda till mörkare efter lunch)

Här har jag använt läppennan Russian som bas, och sedan stiftet Black Orchid ovanpå. HUR älskvärt är inte det! I LOVE IT!
Båda är från Make up store.


22 kommentarer22 kommentarer om “‘Cause I’m a sneaky little vamp”

  OH MY GOD!
  Varför har ingen sagt till mig förut att det är precis så där min drömläppfärg ser ut?
  Har varit jäkligt nära, men där har vi det!

  Reply

  Alltså jag har ett problem. jag använder läpp penna och fyller i hela läpparna med, sen har jag ett bloss på det. men det lyckas ändå smeta ut sig hur lätt som helst ut i små “sprickor” i läpparna. hur gör jag för att det verkligen ska hålla?

  Reply

  Hej Linda! Jag undrar vilken foundation du rekommenderar? FACE eller MUS?

  Reply

  Snyggt!
  Tack vare dig har jag köpt hem mer sminksaker. Jag sminkar inte mig övermycket.. men har fyllt på förrådet en aning sen jag började följa din blogg.
  Små smink-förändringar gör stor skillnad.
  Tar av dina tips och övar och det börjar bli bättre!

  Har alltid typ dragit ett streck sen klar.
  Och när jag försökt mer så har de inte blivit bra.
  Nu har jag blivit mycket mer noga. Kanske inte super synligt, men jag ser det iaf! 🙂

  Tack för alla bra tips!

  Gott slut och Gott Nytt År!

  Reply

  .
  .
  Hejsan Linda!
  Har du någon aning om vart man kan köpa OCC Lip Tar i Sverige?
  Dom använder sig av helt underbara färger!
  Och vart kan man köpa mac produkter billigast?

  Vore otroligt tacksam för svar!
  Tack för en bra blogg!!
  .
  .
  .
  .

  Reply

  Jag har en fråga jag bara önskar svart på…du tycks ju ha 20 bollar i luften och tycks balansera dom perfekt. Du lyser av energi och glöd..Hur gör du?? Hur kan jag bli lika energisk och full av liv som dig?
  Jag klarar knappt jobba 80%…det är som en heltid för mig..och ja ingen fridtid över för då måste jag ta igen mig mellan arbetspassen..så hur gör du för att vara som duracellkaninen??? Jag vil med vara som du!! =)
  Tack // Sara

  Reply

  Gud vilken fin färg! Och ögon maken var helt otrolig. Skulle du inte kunna göra en tutorial steg för steg hur man gör det?:)

  Reply

  Behöver inspiration till nyårssminkning. Vad föreslår du för färger? =)

  Reply

  Jag såg dig med mörka läppar första gången för ett tag sedan när du hade blont hår, och uppsatt med en fjäder i håret, jag blev förälskad direkt. Alltid tyckt att det är sjukt snyggt med mörka läppar men aldrig vågat testa det, tills jag såg bilden på dig, nu har jag det nästan varje dag, jag ÄLSKAR det verkligen!
  så TACK Linda!:D

  Reply

  Hallå, tänkte bara höra om du inte skulle ha lust att försöka dig på en “victoria’s secret-sminkning” och förklara för oss som inte är så bra på att experimentera med sminket hur du gör i så fall, skulle vara himla kul. Fick sån lust att kunna sminka mig som dom modellerna efter att ha sett showen igår:)

  Reply

  Jag fick den av mamma i julklapp, men jag tycker att den är så svår att måla jämn. Men du ser ju ut att ha fått till det. Är det läppenna under som gäller eller?

  Reply

  Läpparna blev så sjukt snygga! Ska nog investera i den läppennan och läppstiftet när jag har råd

  Reply

  Hello! I am French and I am your blog for several months, I like your make-up!
  I like this red has lip, it is what? MAC?
  Thank you and Happy New Year!

  Reply

  Hej 🙂 Jag undrar vad fördelarna med lip tar är och var man kan köpa det (så billigt som möjligt) i sverige?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här