Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:41 | December 31, 2010

Brun utan sol -FAIL

Helluu!

Hoppas ni har det bra! Jag tänkte vara smart igår och köra lite BUS innan jag gick och lade mig, eftersom att jag har en tendens att se ut som ett spöke bredvid mitt ganska bruna sällskap annars!

Men jag failade, big time!! Gillar randen, den är sjukt het! hahahaha!


4 kommentarer4 kommentarer om “Brun utan sol -FAIL”

  Haha samma här, har värsta randen vid handleden. Får ha tumvantarna på mig hela kvällen typ 😀

  Reply

  Du, jag kan säga dig att jag gjorde precis samma sak! Gick och lade mig en stund efter att jag smörjt in mig och vaknade med fulaste kant på hela vänsterarmen + en svinstor supertydlig fläck vid armhålan ungefär!

  Reply

  Sådära händer det alltid för mig, jag vet inte hur man kan göra så att det inte blir så :/
  har du något tips??

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här