Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:01 | January 31, 2011

Todays look – it’s a black fly, in your chardonnay

Helloo!

bara för att det var bröllopsmässa igår så tänkte jag göra en lite “brudigare”  make-up idag.. det där med brudmake-uper och söta/vackra/gulliga make-uper  är verkligen inte jag och min stil, men vi kör =)

Jag har använt dessa färger ur Too faceds romantic eye palett, ovanpå deras eyeshadow insurance

Plus att jag använt en svartbrun kajal som eyeliner, och en vaniljvit kajal inne i ögat.
Mascaran är Deborahs Absolute hi tech mascara

På kinderna har jag Too faceds bronzing powder sun bunny och Blush Papa don’t peach
På läpparna har jag Glo minerals lip gloss pink blossom

Alanis Morissette – Ironic – Acoustic Album Version


14 kommentarer14 kommentarer om “Todays look – it’s a black fly, in your chardonnay”

  Tyckte du passade jättebra i det, trots att det kanske inte är din vanliga stil. 🙂 Vill också ha så fin färg på läpparna! Mina läppar är bara fnasiga och tråkiga såhär års, ingenting hjälper tycker jag och läppglans osv är uteslutet. Tycker också att mina läppar är ganska röda normalt och gillar den blekare looken bättre till vardags. Har du några tips?

  Reply

  snygga bryn du fått till idag!!

  Reply

  Vacker som alltid!

  Var har du köpt din snygga tröja?

  Reply

  vad heter brunfärgen du har i håret nu? Den ser himla fin ut!

  Reply

  Din hud är fantastisk! Jag skulle vilja ha tips på produkter och tips för de som har röd, fräknig, torr/blank hud.. Det är svårt att få till en snygg grund så att det inte ser ut som en kaka i hela ansiktet. Men ändå vill jag ha en bra täckande bas eftersom jag är väldigt röd och flammig i huden. Ja, du kanske skulle kunna ge några tips? 🙂

  Reply

  Dina ögon, kära nån så vackra! Tänker speciellt på färgen!

  Reply

  ååå du är såå snygg i ditt mörka hår!!! det får mig att vilja gå från rött till becksvart!

  din make–up är också fett nice^^

  Reply

  OOooOOhh! Denne looken kan det hende jeg skal bruke i mitt bryllup 🙂 Nydelig! Det er fint å ha en unnskyldning for å kjøpe denne paletten 😉

  Jeg har en konkurranse på min blogg hvor du kan vinne Glamour to Go – Fairy edition fra Too Faced. Håper du vil være med! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här