Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:44 | February 28, 2011

Linda testar: Amazing face

Här kommer lite bilder på hur Too faceds nya foundation amazing face ser ut på!


Foundationen finns bl.a på eleven.se för 389kr

Foundationen är helt oljefri och reducerar faktiskt porernas synlighet (även fina linjer reduceras) ganska mycket! I’m Impressed! =D
Den är väldigt väldigt lätt på huden, och jag förvånas över hur en så lätt foundation täcker så bra som den gör!
Den känns inte torr på något sätt, och Barkextrakt absorberar överflödig olja vilket gör att denna passar utmärkt till en lite fetare hy!


Osminkat ansikte


Med Amazing face i färgen “perfect nude” Visst, den täcker inte de rödaste blemmorna, men det ska man aldrig förvänta sig att en foundation gör, då det är concealerns uppgift att dölja dom. Tycker dock att resultatet blev riktigt bra, och hade jag glömt concealern hemma hade jag inte brytt mig speciellt mycket faktist!


Med concealer och puder så ser huden fläckfri och matt ut!


15 kommentarer15 kommentarer om “Linda testar: Amazing face”

  hej. resultatet blev ju jätte fint även med denna foundation, men du kan ju knepen =)
  har du några tips på hur man lägger en riktigt bra grund/bas? vill verkligen kunna de då jag själv har några blemmor som jag stör mig på och inte lyckas dölja. snälla hjälp mig =)

  Reply

  Hej,

  undrar vilken sorts foundation som passar till en lite torrare hy? Jag är aningen torr i ansiktet och använder L’oreals flytande founadtion, men det ser flagnigt ut och det syns verkligen att man har foundation. Så ska man använda flytande, puderform eller mellan? 😛

  Reply

  Hej! Jag vet att du har skrivit om primers förut, men vilken är din absoluta favorit? har du hittat någon ny bra på sistone? hur tycker du att märket sheer cover är?

  Reply

  Hej Linda.
  Kan inte du göra en liten instruktionsvideo i hur du lägger basen?? Helt med MUS Cover all! Det vore grymt. I övrigt så är DU och BLOGGEN grym. Jag tackar ödmjukast!

  Reply

  Hej! Först och främst måste jag bara säga att jag tycker din blogg är hur bra som helst. Sen har jag en liten fråga; Du skulle inte kunna göra ett inlägg om bra concealer, både i högre och lägre prisklass?

  Reply

  Lägger du foundation först, concealer sen eller concealer först, foundation sen?
  Tycker alla make up artister gör olika och undrar vilket du föredrar, ger bäst resultat eller är lättast? 🙂
  Använder cover all mix! 🙂

  Reply

  Wow, du ser virkelig stor forskjell på de to første bildene! Syns nesten ikke du hadde trengt concealer til denne 😀

  Reply

  Den verkar ju vara grym, men lite för dyrt för mig 🙂

  Reply

  Hej Linda!
  Bra att du tycker Too Faceds foundation funkar, men om du vill få en helt perfekt finish (utan concealer!) så har jag ett grymt bra tips 🙂 Jag kan varmt rekommendera L’oreals foundation “Ideal Finish”. Jag har den värsta hyn man kan tänka sig, acne över hela ansiktet, och många röda partier, ärr m.m. Och sen jag hittade denna foundation så är jag fast, kommer verkligen aldrig byta. Har haft den i tre år snart och har inte behövt använda concealer på tre år. Och billig är den också, 105 kr :O Hade varit kul om du provade den, och skrev någon rad om vad du tycker 🙂 Tack för en grym blogg!

  Reply

  Hej Linda! när jag sminkar mig så lägger jag först conceler och då täcker den allt men sen när jag lägger på foundation så försvinner concelern lite så man ser igenom iallafall. Har du något tips på hur man ska göra? Tacksam för svar! Kram

  Reply

  Hej! Kan inte du lägga in nåt inlägg med tips för hur mörkhyade kan sminka sig och framhäva sin hudfärg mer? 🙂 vore super!

  Reply

  Hej Linda! Jag undrar vilken foundation du tycker täcket och håller bäst? Jag lyckas aldrig hitta någon, samt att jah inte vill se ‘för sminkad ut. Har blivit väldigt torr i ansiktet och trots jag är nog med huden hjälper inget. Skulle uppskatta om du svarade. Kram 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här