Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:28 | February 28, 2011

Todays look – If only love. Could find us all?

Ja men hej!

Här kommer dagens make. Mår lite bättre nu, men är fortfarande inte på topp. Ska se till att gå ner på stan och försöka fixa min telefon snart tänkte jag.

Idag har jag använt:
Konads svarta eyeliner
MUS Blush Posh som ögonskugga i globen
Too faceds Lasgasm mascara

På läppar: Too faced Glamourgloss Pillowtalk
På kinder: Isadoras bronzingpowder 90 bronze tan och Beautycycles blush Pink pebble

The Calling – If Only


14 kommentarer14 kommentarer om “Todays look – If only love. Could find us all?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • En fråga angående concealer, jag har sett att du använder concealer INNAN du lägger foundation. Stämmer det ??! Då är min fråga, vad är skillnaden att lägga den innan foundationen iställer för efter, som i detta fall jag gör….. Hm…Vore skoj med ett svar =)

  Reply
 • Vart kan man köpa konads eyeliner? 🙂

  Reply
 • Linda! Snälla snälla snälla, var kan man köpa din eyeliner från Konad??? Den verkar så himla bra! Kramar Johanna

  Reply
 • Herregud vad vacker du är! och så himla duktig!

  jag har en fråga! jag har ganska ofta problem med min hud. Typisk blandhy som får finnar ibland osv. Och så har jag även som en fläck på var sida om ansiktet, vid kindbenet mot hårfästet, om du fattar. Det är inte finnar, men jag kan misstänka att det är ärr. Problemet är att jag verkligen inte kan täcka dem. Jag använder Estee Lauders double stay foundation och cover mix från MUS men det funkar ändå inte.. kan inte du ha en make up bas skola eller något liknande, haha! och tipsa gärna om grymma concelers och foundations! 🙂

  diggar din blogg rejält, du är grym!

  Reply
 • Hej Linda!
  Jag gillar din blogg jättemycket! 🙂
  Kan inte du skriva om hur man ska använda mus cover all mix concealern? 🙂 Jag har märkt att du använder den och jag skulle bli jätteglad för tips om hur den ska användas. 🙂
  Mvh Jennifer!

  Reply
 • dina ögon är värda att döda för!

  Reply
 • Jätte fin sminkning, precis som covergirl på top model! hihi ^^

  Reply
 • Löser en primer problemet med en foundation som lägger sig i rynkorna så att det bildas fula streck i pannan? Vilken är din favoritprimer?

  Reply
 • […] this article: Todays look – If only love. Could find us all? Posted in Mode Tags: blush, fixa-min, har-jag, kling, kommer-dagens, konads, lasgasm, […]

  Reply
 • Enkelt och snyggt 🙂

  Reply
 • du är så snygg tjejen! riktigt duktig! och passar hur bra som helst i ditt mörka hår 😀 keep up the good work!

  Reply
 • I think you’re so so beautiful! Blonde brunette, beautiful 😀

  Reply
 • Hur håller din eyeline hela dagen? min cake eyeliner från MUS håller bara en liten stund innan den börjar smeta ut sig…

  Reply
 • Åå va FIN du är med ditt mörka hår. Snyggast av alla färger! Anledningen att det dock släppte lite är ju enbart för att det var så bkekt innan. Förpigmentera utväxt behöver man egentligen inte. Anyways, sidospår! Du är såå snygg i det!! O skitbra blogg, keep up the good work!

  Reply