Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:31 | February 28, 2011

Vet ni vad jag skulle bli glad för..?

.. Det är om denna förbannade förkylningen släpper snart.. Vaknade faktiskt nyss..Och min hals gör så ont! Min visdomstand gör ont! min kropp gör så ont!!
Kan jag inte bara bli ordentligt sjuk så att detta går över!! är så trött på skiten nu!
Mycket gnäll. Men nu rann det över liksom =/

Idag ska jag iallafall visa er en ny foundation en läsare undrade över . Amazing face från Too faced!
Kommer snart med info om den, ska bara finna lite styrka först.


17 kommentarer17 kommentarer om “Vet ni vad jag skulle bli glad för..?”

  Hej Linda!

  Jag har lite här och var börjat höra om Jane Iredales smink och speciellt kanske foundation. Har du hört/testat något av deras smink? Eller vet du kanske vilken sida man kan beställa ifrån? Vore intressant att få höra om du vet något 🙂

  /Julia, Umeå

  Reply

  Superfin bild !!!

  Uscha, stackare !! Hoppas du mår bättre snart…

  Reply

  Jag är också jättesjuk…… Men inte så sjuk att jag är sängliggandes än. Grät som en barnrumpa imorse för jag har så ont när jag sväljer 🙁 Skitjobbigt!! Krya på dig!

  Reply

  du kanske borde kolla upp din tand.. kan vara den som gör dig sjuk. tips! 🙂

  Reply

  lojs: Yepp, det är troligtvis så. har varit så innan också, den håller på att växa upp nämligen

  Reply

  Jobbar inom tandvården och kan inte låta bli.. visdomstandstips. Om den bara växer är det bara att knapra värktabletter. Men om tandköttet runt den är inflammerat (om den är “halvt uppkommen”) kan jag tipsa om gel man kan köpa på apoteket. Gelerna heter corsodyl eller hexident. Gelen är bakteriedödande och funkar jättebra. Den kan missfärga lite varför det är bra att kunna borsta bara där man har problem. Använd 30 min efter tandkrämen så blir det mindre missfärgning.

  Lycka till!

  Reply

  åh uch, det är alltid jobbigare att gå och vara “nästan” sjuk länge eller vad man ska säga, än att vara riktigt jädrans sjuk ett litet tag. Mycket mer påfrestande på humöret när man blir helt rastlös. Krya på dig! = )

  Reply

  Hallå dra ut visdomstanden! Det är den som gör dig sjuk. Jag hade samma problem, feber ont i skallen, förkyld och ONT i munnen/tanden. Vänta inte, du kan svullna upp och det blir inte bättre..

  Reply

  Vilken helt underbar bild! Gud vad fin!
  Tack för en galet bra blogg, Linda 😀

  Reply

  Hej!
  Jag hade hemskt hemskt gärna velat veta var du har köpt linnet du har på dig på denna bilden, det är riktigt snyggt! Och du med =) Kram på dig! / Linnéa

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här