Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:44 | March 31, 2011

Linda testar: Too Faced Long Stemmed Lashes

I de senaste två makerna har jag haft en ny eyeliner på mig som heter Long Stemmed lashes och kommer från Too Faced.

Det är som en dubbelsidig eyeliner som verkar vårdande och närande för fransarna.
Den är kliniskt bevisad att förbättra utseendet på fransarnas längd, tjocklek, fyllighet och hälsa inom bara 4-8 veckors användning.

Den svarta eyelinern använder du på dagen, och det klara serumet på natten. Så det blir som en 24-timmars-behandling, istället för som med te.x Neulash som du använder bara på natten.
Så nu ska vi ju bara se om den funkar också =)

445kr kostar den hos eleven.se


8 kommentarer8 kommentarer om “Linda testar: Too Faced Long Stemmed Lashes”

  Jag vill verkligen veta om den fungerar. Jag har testat revitalash och den fungerade. Hade velat testa neulash med fast det är så dyra produkter. Men jag vill gära se ifall denna nya prdukt ger dig resultat 🙂

  Reply

  Åh vad kul! Längtar efter en review när du använt den tillräckligt länge. Har velat köpa Neulash ett bra tag, men har absolut inte pengar till det så jag hoppas på det bästa med denna=).

  Reply

  Innebär det att du slutat med neulash? Ska bli spännande att se om denna funkar, vore ju jätte bra med tanke på att den är så mycket billigare. Jag har också använt neulash med super resultat men jag köpte ingen ny när den tog slut, tänkte vänta till lite närmare sommaren men vore ju nice om jag istället kunde köpa denna då 🙂

  Reply

  Hej Linda! Kan du inte försöka göra mer smink videos? Steg för steg liksom. Du har ju gjort en höstinspirerad och en mörk sotning. Jag vill ha mer!:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här