Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:30 | April 30, 2011

Todays look – This is what I wanted. Why am I afraid?

YES! Jag pajade nyss dom ENDA strumpbyxorna jag hade hemma! haha

Det blev en sen kväll igår.. Tidig morgon idag. Men jag vaknade pigg och utvilad redan vid 06.00 =)
Jag är nog för övrigt ganska sämst på att lägga mig tidigt.

Här kommer dagens! Kör på lite sotat idag

Jag har använt:
MUS HTL Venus
Lily lolo mineral eye color moonlight (brunlilasotig)
MUS MS Vanilla (vaniljvit)
Lumene natural code eyeliner black
Too faced long stemmed lashes eyeliner
Estée Lauder sumptous extreme mascara

På kinder: Isadoras Bronzing powder 90 Bronze tan och MUS blush must have

På läppar: MUS Lipstick Bare

Tyrone Wells – Sink Or Swim


24 kommentarer24 kommentarer om “Todays look – This is what I wanted. Why am I afraid?”

  Hej Linda!

  JAG BEHÖVER DIN HJÄLP!

  Det är såhär att nästa vecka så har vi slutproduktion i skolan med tema 70talet och dess musik, går på MoP i skara, och jag har lite smått panik. Jag vet hur de hade håret och vad de hade på sig för kläder, men jag har ingen aning om hur de sminkade sig, hittar inget på Google heller 😛

  Vore snällt om du kunde visa lite och ge mig lite tips! 🙂
  Jag vore dig evigt tacksam!

  Älskar förresten din blogg för jag får så mycket insperation till mina makeuper! 🙂

  Tack på förhand! / Amanda ^^

  Reply

  Hejhej !!
  Jag har lite frågor som jag undrar över, och tänkte fråga om du kan visa 🙂

  1. Kan du visa hur man tvättar sminkborstarna, eller bara ge en lätt förklaring.

  2. Kan du visa hur man kan göra en lätt vardags sminkning.

  3. Kan du visa hur man lägger på rouge.

  4. Hur man lägger på eyeliner ?

  Kram Emma

  Reply

  din blogg är bäst, kan du inte göra en steg för steg sminkning! älskar din blogg och får jätte mycket inspiration av den!

  Reply

  Linda, jag måste bara säga detta… Jag är så extremt imponerad utav dig och din talang, jag har lärt mig extremt mycket inom hudvård/make-up etc. av dig! Jag är så lycklig för det att jag kan spricka! Tack för en underbar blogg och för allt du lär mig, kramar “lyckans flicka”.

  Reply

  Vet inte om detta är en fråga du kan svara på men..
  Jag har fått en vagel i ögat under natten! hahaha.

  Funderar på om jag ska sminka mig eller inte.
  Undrar om jag får onödiga bakterier i min mascara osv..

  Reply

  Hej Linda! Jag vill börja med att säga att du har en jättebra blogg och inspirerar väldigt mycket 🙂
  Sen undrar jag en grej som jag länge velat ha svar på, hindrar sminket en från att bli brun när man är ute i solen?

  Tack på förhand.
  Ha en bra dag!
  Kram

  Reply

  Hur ser dina ögonbryn ut nu när du inte fyllt i de?

  Reply

  Hej Linda! Jag ville bara säga att jag tycker att din hårfärg är otroligt fin! Vad kallar man just den nyansen? Är det lätt att frisörerna misslyckas med färgningen och att det blir missfärgat tror du?
  Grymt bra blogg du driver!
  Kram

  Reply

  Hej Linda!

  Jag läser din blogg varje dag och tycker att den är väldigt bra och lärorik! Jag har fått lära mig så mycket om smink av din blogg och är väldigt tacksam för det. Tack! 🙂

  Jag undrar en sak..

  Jag har inte för torr hy och inte fet hy, den e lite i mitten av dessa två hud typer. Ibland kan den bli väldigt torr men ibland är den perfekt.. Tror faktiskt att min hy är ganska lik din! Eller det ser iaf ut som det på bilder och hur du förklarar den.. Såg att du testade Too Faced Amazing Face Foundation och det såg otroligt fint ut på dig så jag beställde en likadan igår, men har ju inte sett att den är mer anpassad för dem som har fet hy (läste det på eleven.se, har själv inte testat den än eftersom jag inte fått min beställning än). Nu är jag lite osäker och ångerfull, just för att jag har testat så otroligt många foundations och ingen har riktigt passat. Därför undrar jag om det går att använda den ändå även om hyn är “torr” eller om du rekommenderar en annan bättre foundation? Sedan undrar jag även vilken faoundation du själv använder till vardags?

  Mvh Ami 🙂

  PS: Tycker att du är riktigt vacker både utan smink och med smink!

  Reply

  Hej vackra du, vet inte om du redan har sett det, men tänkte bara tipsa dig om att den fantastiskt talangfulla Bokkei (även såkallad drottningen av pro-markers) har ritat ett fantastiskt porträtt av dig i blyerts och vattenfärg! du hittar den på http://bokkei.blogg.se 😉 Tack för en fantastiskt bra blogg, puss och kram till dig från norrland!

  Reply

  Hej Linda!
  Till att börja med. Du har en grym blogg!
  Jag har en fråga. Du själv kanske tycker den är personlig, men jag vill gärna veta. Hur mycket tjänar en make up artist i månaden egentligen? Jag är själv sugen på att arbeta som det. & jag vill ha ett jobb med bra betalning. Är detta ett jobb man ska satsa på då? Eller har du något förslag på jobb?
  Kram!

  Reply

  Du har fortfarande inte mycket till ögonbryn där längst ut! :/ Ser mest bara målat ut /ritat!!

  Reply

  Jag måste bara börja med att säga att jag älskar hur du sminkar dig och är själv väldigt intresserad av smink och älskar att kolla in här för tips då jag är en väldig nybörjare på det..
  Jag undrar om du sminkar andra, alltså om man kan boka tid med dig så du sminkar en kanske t.ex. till balen och isf hur mycket det kostar 🙂
  kram agnes

  Reply

  hej, jag är ny här på nyheter24 och såg din blogg och gillade den riktigt fin. har försökt undersökt hur man få fakta om sig själv med på bloggen på sidan så som du har gjort under din bild? hur gör man så? skulle vara snällt om du kunde förklara. är säkert inte svårt, men är lite virrig när jag är ny och så. tack på förhand 🙂

  Reply

  Var gick du din make up artist utbildning?
  Har du några tips på var man kan gå, helst i Stockholm? 😀 Grym blogg!

  Reply

  Verkligen en super snygg sminkning och super fina bilder! önskar att jag hade lika snygga bryn som dig, själv håller jag på och spar ut nu så jag ska kunna ändra formen, har du några tips för att få super snygga? 🙂

  Reply

  Linda! Jag har en fråga till dig gällande ögonbryn. Det brukar oftast vara så att de tjejer med ljusa ögonbryn väljer att göra sina mörkare, men jag har mörka- svarta och vill göra mina ljusare, i en lite med ljus brun nyans. Har du något tips för vad som är bäst när det gäller färgning av ögonbryn för oss som har mörka hårstrån?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här