Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:50 | May 30, 2011

The Making of a drag

Det vart ett kort jobbpass 🙂
SĂ„ jag hann hem till Nils och sminka honom lite!
Mobilbloggar.. SÄ det Àr dÀrför bilderna hamnar pÄ sniskan.

20110530-194622.jpg 20110530-194701.jpg 20110530-194739.jpg 20110530-194847.jpg 20110530-194910.jpg

10 kommentarer10 kommentarer om “The Making of a drag”

  Hej Linda!
  Jag undrar om det finns nÄgon bra hemsida du kan tipsa om, dÀr man kan köpa ögonbrynsskugga?

  btw, riktigt bra blogg:)

  Reply

  Åhhhhh! SĂ„ jĂ€vla fint!
  Drag Queen Àr fan mitt drömjobb!

  Reply

  Hej Linda
  MĂ„ste sĂ€ga att du e klart mina favvo bloggare. Älskar dina videos och blogg. Har lĂ€rt mig en hel del. Dock krĂ„nglar det fortfarande med lösögonfransarna. men det blir vĂ€l bĂ€ttre med mera övning. jag bor i lilla Norje och funderade pĂ„ att Ă„ka till hemstaden karlskrona nĂ„n dag med min mamma för en make up pĂ„ Make up store. Hade ju varit kul om man kunde boka dig. GĂ„r det?? Eller det slumpar sig nĂ€r man bokar?? Funderar oxĂ„ pĂ„ den dĂ€r Cover all mix. Om den funkar sĂ„ bra som du visar i videon sĂ„ e det nĂ„t jag verkligen behöver..tack för att du ger inspiration och delar med dig av tips och bilder. Skulle oxĂ„ vilja kunna sminka mig som du men har sĂ€llan tid dĂ„ jag har 3 barn mellan 5-9Ă„r..NĂ„t snabbt snyggt enkelt hade varit kanon..
  ha en toppen kvÀll
  Mvh Jennie

  Reply

  Niiiice 😀

  Önskar man bodde nĂ€rmre ett MUS för att det Ă€r sĂ„ himla kul att sitta i sminkstolen och bli fixad och sen köpa en massa nya produkter av rena inspirationen 🙂

  Reply

  Hur lÄng tid tar en sÄn hÀr sminkning för dig?

  Reply

  Hej igen. ErkÀnner att jag inte va helt koncentrerad igÄr nÀr jag gjorde inlÀgget. SÄg idag att du e född i K-krona..Inte att du bor dÀr =) Synd dock. Men ska hÄlla utkik pÄ Rocken. Ha en trevlig kvÀll

  Reply

  hej linda.. jÀttebra inlÀgg..men skulle du inte kunna göra en vide om hur du gör drag?
  skulle va nice Ă„ se

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr