Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:04 | May 31, 2011

Pincett-tips!

Vissa pincetter kan ju helt plötsligt sluta fungera, och det kan ha att göra med att den helt enkelt är gammal, att du tappat den så den blivit ostämd.

Släng inte den! Ge den en chans till genom att ta en nagelfil och sätta mellan de två “pincettbladen”. Fila lite och snart är pincetten som ny igen!


8 kommentarer8 kommentarer om “Pincett-tips!”

  Oh, va smart tips, har en hel del pincetter som mest bara greppar från ena sidan, så det ska jag absolut testa!

  Reply

  Hej Linda!
  Jag undrar om du har tips på liknande produkter som Treatment Mascaran från MUS?
  För att få fransarna längre & fylligare!

  Reply

  Hej! Jag tänkte och du hade några förslag… Haha, jo det är så att för ett par år sedan började ju jag noppra mina ögonbryn, men på något konstigt vänster är de helt ojämna nu. Det ena ögonbrynet böjer sig mer upp än det andra. Jag vågar nog inte noppra ovanpå brynet för det är väl bäst om någon professionell gör det åt mig då i sådana fall? Sedan är de ganska långa hårstrån och kan börja växa ut igen typ en eller två dagar… Något tips på hur jag kan få dem jämna igen och hur blir det om jag tar en kam och sax och klipper brynen lite kortare?

  Reply

  Kan du inte göra en snabb videoblogg hur du gör det? Förstår nog inte helt hur du menar..

  Reply

  TACK! Precis vad jag behövde veta! Har varit alldeles grinfärdig på senare tid när de är dags för plockning av ögonbrynen. Så… Tack än en gång!

  Reply

  kan du visa i en video hur man noppar ögonbrynen ? 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här