Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:30 | July 2, 2011

Nuderosa läppar

När man är lite brun tycker jag det är lättare att hitta snygga nude-stift.

Jag har fallit lite för Loreals Color Riche 381 silky toffee


9 kommentarer9 kommentarer om “Nuderosa läppar”

  Fin farve. 🙂
  – Ida / couturexx.blogspot.com

  Reply

  hej linda! en fråga om utseende. jag har en liten glugg mellan framtänderna, men annars är mina tänder raka och vita. vissa tycker det är fint och personligt men jag trivs inte med det. när jag träffar nya personer försöker jag att inte visa mina tänder, vilket blir jättekonstigt för jag älskar att skratta och le. jag skulle bara vilja ta bort gluggen men då skulle jag behöva tandställning, vilket jag inte heller gillar.jag har ett fint leende utan tänder men det blir så mycket härligare när man ler och visar tänderna! har du något tips? vad tycker du om glugg? jag vill bara trivas med mitt leende! kram / e. 16 år

  Reply

  va fint läppstift! kolla också in nr 26 från YSL det är också ett liknade 🙂

  Reply

  Tror du de skulle passa blondiner också?!

  Har du beställt mkt från Elf? Funderar på att beställa därifrån men jag är bara en sån som använder foundation, bronzepuder & mascara…. Fan att man ska vara så tråkig när dte gäller smink, är väl för att man inte kan så mkt!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här