Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:30 | August 6, 2011

Ryggradsdjur

Klänning: Nelly trend, Skor,:Nelly

Älskar att klänningen är så enkel framtill och bar rygg bak!


10 kommentarer10 kommentarer om “Ryggradsdjur”

  Vilket av märkena Olive och Ocean gillar du bäst? Vilket rekommenderar du?

  Reply

  Ursnygg rygg! Men kan du visa lite närmare, väldigt nyfiken hur den ser ut fram ifrån 🙂

  Reply

  Jag har också en sån svart “hylla” eller vad man ska kalla det..

  Reply

  Hej Linda!
  Jag har testat att använda en sk. hårdonut till att göra en håruppsättning. Det blev grymt snyggt! Finns bilder på min blogg. Har du testat en sån? Skulle vara kul att se vad du kan göra för snyggt med en sådan! 😀

  Reply

  sjukt snygg klänning! Jag undrar vart du gick din make up kurs, vilken stad/ skola osv 🙂 ? har planer på att gå en sån kurs själv.

  Reply

  Hej Linda!
  För ganska så länge sedan så sa du att du skulle visa hur man gjorde en sån där håruppsättning som du brukar ha. Jag kanske missade inlägget om hur du gör, vilket fall så skulle jag hemskt gärna vilja veta!

  Reply

  Hej Linda ! jag tycker din blogg är super, utbildar mig sj till make up artist, hår/klädstylist och hudterapeft, jag tänker bara fråga dig vart du har köpt din fräcka steg/hylla som du har i bakgrunden? 🙂 tack på förhand ! mvh

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här