Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:50 | August 10, 2011

Har du fotfobi? Titta då inte!

Gud vad trevligt att ha en roomie som är öppen för att vara övningsobjekt! =)

Igårkväll blev det lite bläck!
Övar på linjer, linjer linjer..


Både under Emmys fot

Och under min..
Fick kramp efter ett tag så jag fick lägga av halvfärdig..ska fortsätta på denna nån annan dag.
Minns ni den andra tatueringen jag gjorde under foten? med blommor och grejer? Detta är samma fot, och den tatueringen är helt borta nu!


31 kommentarer31 kommentarer om “Har du fotfobi? Titta då inte!”

  försvinner det lika fort om man tatuerar i handflatorna? 🙂

  Reply

  tror du det är samma sak med insidan av handen? extremt sugen på att göra där och vill att det ska gå bort efter ett tag då jag bara vill ha den nu medans jag är ung 🙂

  Reply

  1a komentaren!! =D<3 Skit snyggt! U GO GIRL!

  Reply

  Jag har tatuerat mig på ovansidan av foten och det gjorde riktigt ont, hur känns det under foten och på tårna?
  ps. Jag ÄLSKAR din blogg!

  Reply

  Snyggt. Men gör det inte sjukt ont att tatuera under foten?! : )

  Reply

  Hvordan kan den gamle tattovering være forsvundet? :O
  – Ida / couturexx.blogspot.com

  Reply

  men hur blir det med hygienen när du tatuerar hemma(som jag förstått)?

  Reply

  Sofia: allt jag använder är engångs som jag slänger. Nålar slänger jag i sålallade riskavfallsbehållare. Allt plastas in och jag ser till att ha rena glasytor ( med plast på) att ha grejer på. Jag har läst på massor om korskontaminering som det heter. Så det är inga problem 🙂

  Reply

  Hej, snygga tatueringar 🙂
  Undrar om du inte skulle kunna göra en video där du filmar din “vardags hår rutin” typ. Vilka grejer du anvädnder osv 🙂

  Reply

  Du är så duktig!
  Men en sak har jag undrat, kittlar det inte något när du tatuerar foten? 😛

  Reply

  gör det inte ont? speciellt när du gör på dig själv?
  jättebra blogg du har, keep up the good work;)

  Reply

  Riktigt snyggt, fortsätt så:).. behöver du ett par fötter att träna på finns mina i norrköping efter den 18:e :). sen en lite konstig fråga, hur många cm är det runt din handled?

  Reply

  Gud vad duktig du är!
  Ser jättebra ut! 😀

  Reply

  Hej! Du har blivit riktigt duktig på att tattuera! 🙂 Visa gärna ännu fler bilder på det du gör. Det är kul att se hur du utvecklas. 🙂

  Reply

  Hej! Tack för en grym blogg! Har läst den över ett år nu och kan bara säga att ja älskar den och ja har lärt mig så mycket och testat olika stilar med sminket hade en sminkning du lagt upp på bloggen på min bal och de blev super snyggt!:D (de va en sotning) Och nu till frågan ja tänkte ställa innan ja började svamla xD… Gör det inte ont att tatuera under foten? tänkte bara för att ja har hört att de gör ont när man gör det på ovansidan av foten. KRAM!

  Reply

  är det sant!? hur kan den försvinna så fort? helt galet!

  Reply

  Supercoolt att huden byts ut så fort på fötterna.
  Vad duktig du är!

  Reply

  Nu blev det rörigt för mig.. Spelar ju ingen roll i och för sig, men du skriver att det är samma fot som innan.. Den förra visar ju en vänsterfot. Och denna bild är ju en höger..?! Är möjligtvis en av bilderna spegelvänd?? Eller ser jag helt galet? Snurr, snurr i min hjärna.. ..och ögon 😛

  Reply

  Hej! Kan du inte göra en video eller foton där du visar dina piercingar och tatueringar?
  Kram!!

  Reply

  Oj! jag skulle verkligen villja ha en sån tatuering! sjukt snyggt. men kittlas det inte?

  Reply

  Hur länge sitter tatueringen kvar under foten? och gör de inte väldigt ont?

  Reply

  Julia: den andra satt i typ 4 veckor, men då filade jag på den också när den började se ful ut. och nej, det gör inte ont

  Reply

  Some time ago I saw a tv program about tattoos where they said that the reason why you have to do the tattoos in the epidermis is because if they were deeper they would disappear as soon as they cicatrized. Maybe that’s the reason why your tattoos disappear: perhaps you press so much, that the tattoo’s ink gets deeper than it should.
  Kram 🙂

  Reply

  Vad är det för typsnitt på tatueringen med namnet? 🙂
  kan du tipsa på fina tysnitt i skrivstil till tatueringar på bloggen? jag kan inte bestämma mig.
  KRAMAR!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här