Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:12 | August 31, 2011

I fell in love with this

Hittade ju som sagt lite kul grejer på Drogas (affär med massa skönhetsprodukter, typ Kicks, fast endast budgetmärken) när jag var i Riga

Däribland detta läppglans. Blev helt kär i denna lila färg som skimrar i grön-guld.
Själva glanset kostade bara 12 kronor, så jag testade inte ens det.

Blev dock liite besviken på att det inte blev så mycket färg som jag trodde, men det vart fint ändå, tänk över ett rosa läppstift! Kommer bli kick ass!

Kyssvänlig? Ja det smakar gott, det känns mjukt på läpparna, inte alls sådär grynigt som många glittriga läppglans gör.


13 kommentarer13 kommentarer om “I fell in love with this”

  Läpparna ser så lagom-av-allt ut!

  Jag skulle gärna vilja ha lite hjälp med mina ögon, vad som kan få dem att se bäst ut
  jag har bruna ögon, men rund pupilen.
  Så om jag t.ex ska få fram den gröna färgen vilken färg ska jag använda såfall? 😉

  Reply

  Hej! jag är på jakt efter ett nytt puder, just nu har jag ett puder från isadora som jag inte är riktigt nöjd med! har du något tips på ett bra puder som finns att hitta i butik som är bra och täckande? 🙂

  Reply

  Har du testat sminkborstarna från elf? Isåfall, vad tyckte du om dem? 🙂

  Reply

  hej linda!
  jag ha en fråga till dig som jag vill gärna ha svar av. jag har ” mörkaläppar ” vad kan det beror på? jag röker inte ens.. finns det något lipbalsam, läppglans, läppstift osv. som hjälper att ” mörkaläppa” är borta?
  Tack i för hand! 😀

  Reply

  Finns det på internet så att jag kan beställa den?
  :).

  Reply

  Hej! Vad heter läppstf jag ska google det :). Kan inte se det på bilden. kram

  Reply

  Finns det på internet så att jag kan beställa den? :).

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här