Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:01 | August 31, 2011

Todays nails – Very structured

Very Structured från Essie


8 kommentarer8 kommentarer om “Todays nails – Very structured”

  ne nu tycker jag det är dags för ett videoinlägg 😉 va längesen det nu. älskar dina filmer 🙂

  Reply

  Vad fyller du i dina ögonbryn med? Vet inte vad jag ska leta efter. Jag undrar även vad du använder för bas när du sminkar dig. Har läst att du använder MUS Cover all mix, men vad använder du mer? Foundation, puder? Sist undrar jag om det finns primer för hela ansiktet? Min foundation håller aldrig särskilt länge.

  Älskar verkligen din blogg, keep up the good work!!

  Reply

  Hej linda! tack för en underbar blogg du är världens inspirationskälla. nu är det såhär att ja har en liten fråga. vart pluggade du till hår & make up artist? skulle verkligen vilja veta, är själv väldigt intresserad i smink, hudvård och hår. har funderat i flera år på att gå en utbildning inom detta. därför kanske du har någonting att rekomendera mig? skulle vara tacksam för svar!

  Reply

  hej! Måste fråga dig, det är så att jag målade på ett gult nagellack från lumene men tog sedan bort det efter cirka 10 min men jag är helt gul på naglarna! Och det värsta är att det inte går bort :(. så jag får gå o vara gul tills naglarna vuxit så pass mycket. vet du möjligtvis vad det kan bero på?

  Reply

  Therese: man Måååste ha underlack! Gult lack missfärgar ibland väldigt mycket!

  Reply

  Önskas: video där du målar naglarna, du får alltid såna perfekta målade naglar! 🙂

  Reply

  Hej Linda.

  Vad är det för färger som gäller på nagellack i höst & vinter?

  Tack för en inspirerande blogg!

  Reply

  saken är den att jag hade underlack :/ Det är därför jag tycker att det är konstigt 🙁

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här