Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:30 | September 19, 2011

Knotty Girl Pink Princess Cotton Candy Holiday Trio

Detta lilla resekit från Knotty Girl gjorde mig lite nyfiken!

Doften är söt sockervadd och jag tänker genast på Aquolinas fantastiska doft Pink Sugar som jag älskar!
Och eftersom jag snart ska utomlands så är det ju alltid bra med reseförpackningar!

Dessutom är  de perfekta för barn och funkar till alla hårtyper.

Detta kit innehåller

 • Knotty Girl Pink Princess Shampoo Cotton Candy, 59 ml
 • Knotty Girl Pink Princess Condishiner Cotton Candy, 59 ml
 • Knotty Girl Pink Princess Bubbling Bath Body Wash Cotton Candy, 59 ml

99kr HÄR


9 kommentarer9 kommentarer om “Knotty Girl Pink Princess Cotton Candy Holiday Trio”

  Kan du lägga upp tips på två/tre stycken foundations till varje hudtyp? 🙂

  Reply

  Hej, du är otroligt vacker! Hur håller du din hy så fräsch och fin?

  // Hanna

  Reply

  Hej Linda! Jag går journalistiklinjen på gymnasiet och just nu jobbar vi på en liten tidning som antagligen främst kommer att visas för klassen. I den tidningen skriver jag om bloggar, bl.a. skönhetsbloggar och undrar nu om jag skulle kunna få intervjua dig + isf kanske få ha med en av dina sminkningar i tidningen. Hör av dig om du skulle vilja vara med 🙂 Tack för en awesome blogg!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här