Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:53 | September 23, 2011

Love strikes. Calling me back again

Så, då var man påväg hem!
Gissa om man blir sugen på att klippa och färga håret när man varit på en salong hela dagen!

Alltså tillbaka till lkpg, upp och jobba snortidigt imorgon på ett event vi ordnar på vår gata i linköping med alla butiker och sen tillbaka till jkpg direkt efter jobbet.
Imorgon kommer jag fota backstage och skriva om visningen!

Jag bor verkligen i en väska just nu, känns som jag aldrig är hemma!
Så ikväll blir det chillkväll och mest troligt tv-spel med Micke och Petter.
Måste ju kompensera alla tjejgrejer med något!

20110923-204505.jpg

13 kommentarer13 kommentarer om “Love strikes. Calling me back again”

  Hej Linda. Måste bara säga att jag gillar din blogg sååå mycket. Den gjer mig så mycket insperation varje gång jag ska sminka mig. Har en bekant som jobbar på Viva la diva så får en massa smink därifrån, allt från gammalt till nyheter som är påväg ut, och tack vara dig så kan jag använda det på roliga sätt 😉 Men.. Nu till det hela. Skulle vara roligt att kunna lägga upp bra bilder på dessa sminkningar för att ge lite reklam tillbaka till VIva la diva då dom är shysta och ger mig saker. Så , min fråga är nu. Vad för kamera använder du och har du möjligen lust att skriva ett inlägg om tips på hur man kan få bra bilder så som dom du lägger upp på sminkningar. Vore såå tacksam. Kramar i massor från en glad och tacksam läsare 🙂

  Reply

  Jag älskar din blogg, du sminkar så otroligt fint och hela du är jättefin 🙂

  Reply

  Hej Linda !
  Har följt din blogg väldigt länge
  och måste säga att jag verkligen älskar den!
  Sminkar mig inte om dagen innan jag har läst din
  blogg, bra inspiration! (:

  Måste påpeka en sak som jag inte tänkt på förens nu,
  i din presentation så står det “välkommen till min färglada värld”, tyckte det var så roligt då att bilden ovanför nästan är svartvit, haha (: Keep up the good work , du är bäst !
  mvh / evelina

  Reply

  Hej Linda!

  Jag kan inte komma på någon bättre för att hjälpa mig med mitt problem, än dig! So here it goes:

  Jag har riktigt torra läppar. Liksom fnasiga med sprickor och hud som lossnar. Jag har testat Försvarets hudsalva, trestegs-paletten från MUS, aloe vera-lipsyl, peelings, min dagkräm och jag har testat att inte smörja alls. Inget funkar och nu vill jag kunna använda mitt nya Montazami-läppstift så klart!

  Vad sjutton ska jag göra? Har du något tips?

  För övrigt så har jag läst din blogg slaviskt från början till slut sedan jag hittat den av en slump när jag ville lära mig att göra en inbakad fläta. Gillar dig skarpt!

  Tusen kramar och kärlek,
  Deniz, 19

  Reply

  Måste bara fråga den en sak, På idol innan det börjar är det reeklam för läkerol ( tror jag det va ) och ibakrunden är det nån tjej som är lik dej, är det du eller är det nån annan? 🙂

  Reply

  Jag skulle absolut kunna tänka mig att operera mig, för min egen skull. Det är ju saker man inte är nöjd med, men jag vill ju inte göra en jätteförändring, bara förbättra lite 🙂

  Reply

  Hej Linda!

  Hur brukar du packa smink och sånt när du åker utomlands? Behöver verkligen svar då jag inte alls vet hur mycket jag ska packa, vad jag får ta med och sånt. Jättetacksam för svar!

  (jag ska till tyskland och flyger med norwegian air.)

  Reply

  hej, jag undrar om inte du skulle kunna göra lite mer inlägg om enklare frisyrer o så, ska på bröllop snart och har ingen aning om vad jag ska göra med mitt hår? 🙂 tack på förhand, och grym blogg!!

  Reply

  Vad använder du för färg på din färg bomb nu förtiden? och hur funkar det med utväxten , måste man färgar den med vanlig färg?

  Reply

  Hej Linda!
  Jag har en fråga som jag hoppas att du kan svara på, jag tror att det är flera som undrar så du kanske kan svara i ett inlägg?

  I vilket fall så undrar jag vilka färger ska man satsa på när det gäller läppstift i höst? Är det mörka färger? Eller finns det ingen colour code att gå efter? Är det bara att köra på med vad man vill?

  Kram! Hoppas du svarar!

  Reply

  Underbar blogg och du är himla fin, men jag har en fråga har sett på lite bilder att du har jätte mycket hål i öronen och undrar om du skulle kunna visa de bättre och den långa staven du har i örat gjorde det ont, är jätte sugen på att göra ett sånt men vet inte , kram:)

  Reply

  Vad snygg du är Linda 🙂 Jättefint läppstift, och du sminkar så sjukt bra. Diggade dina Halloween sminkningar i VR!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här