Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:15 | September 24, 2011

Standing in the window

Hej på er!

Nu sitter jag äntligen på tåget och internet suger! Låter som en kråka idag, kan knappt prata så hes jag är! Vet inte vad som hände med min hals igårkväll
Har därför försökt hålla mig sysselsatt med allt annat förutom att ta hand om kunder idag på jobbet, tex att putsa fönster.

Aja.
Vi har ju haft bröllopslördag i hela kvarteret idag och vi på Make up store har haft levande skyltdockor, vilket var väldigt uppskattat! det var otroligt roligt att se allas miner när de gick förbi!

Börjar med brud nr.1 Sofia.
Hennes sminkning blev knallblå för att framhäva hennes bruna ögon.
Jag har “Fejkat” en globlinje med hjälp av skuggning på Sofia, då hon har typiska asiatiska ögon utan globlinje. Detta är självklart en grej som kräver lite träning!

Jag har använt (allt från MUS)
HTL Platina
MS Varité (blå) backstage (ljusare blå) Pollution (svart) Satin (vit)
Eyepencil darkest shadow
Cake eyeliner black
Glitter Taurus & Lite olika strazz-stenar
Multilash mascara

Lösfransar Miss

På läppar: Lipstick Mandy
På kinder: Blush Matt glory & Wonderblush Goddess

Jag hade DÖDAT för denna kvinnas kindben alltså!


18 kommentarer18 kommentarer om “Standing in the window”

  Hej Linda! Måste först säga att din blogg måste vara den bästa skönhetsbloggen i Sverige. Jag fullkomligt älskar innehållet! Men jag har faktiskt en fråga till dig:

  När jag började använda foundation så råkade jag ut för finnar och tilltäppta porer. Jag böt då ansiktsprodukter, men när dessa inte heller fungerade mot problemen så böt jag igen, och igen och så vidare. Slutade också använda foundation/puder/concealer så jag har inget smink som behöver tvättas bort. Nu har jag slutat använda ansiktsprodukter och tvättar endast ansiktet med vatten varannan – varje dag när jag duschar då jag börjar tro att min hud kan vara i obalans eller uttorkad. Jag behöver din hjälp och dina tips för att få bort dessa små hudfärgade elakingar!

  Reply

  Den klänningen är såå vacker. Provade den för ett tag sedan men har man inte pengarna till den så fick det bli en annan =D

  Reply

  Vad ska man göra för att sminket inte ska “färga” av sig på någon man kramar? Alltså det blir en fläck från sminket på personens axel när man kramas med någon.. haha.. Har tänkt på det så många ggr, ändå använder jag inte så mycket smink.. hur gör du? Kan du inte berätta hur man ska göra för att det inte ska hända? : ) Snälla..

  Reply

  Åh vad snyggt hon var sminkad. Fejkad globlinje- kan du inte snälla göra en tutorial på det fast kanske mera med vardagsfärger. Vilka färger och penslar du använder. Snälla snälla så snart du bara kan.
  Tack för en underbar blogg:)

  Reply

  Riktigt snyggt! 🙂 Sminkning är mycket grundläggande för mig, förutom när det kommer till mina ögon. Jag har svårt att måla ögonen på bra sätt. MASCARA KLADDAR alltid efter någon timme, likaså eyeliner”DUBBEL LINJE” och ögonskugga eller ögonpenna stannar aldrig kvar på underögats kantlinje. Vad ska man göra åt sådant här? Jag använder primer och sådant. Har provat väldigt mycket tekniker och produkter men känner inte att något hjälper. Tacksam för svar!
  /Trogen läsare!

  Reply

  Elle: hmm. Kan det vara så att din hud runt ögonen producerar mycket fett? Då kan man få de där problemen..

  Reply

  Emelie: de är fortfarande asiatiska ögon :p finns många “helasiater” som har globlinje naturligt

  Reply

  Snälla kan du berätta hur man gör så att sminket inte färgar av sig på axeln när man kramar någon? haha

  Reply

  haha.. de gör nog alla, men finns de verkligen inget man kan göra åt det? 😛

  Reply

  Hej!

  Underbart smink, kul med lite annorlunda till en brud!

  Gud vilken snygg klänning hon har på sig! Vet du var den kommer ifrån??

  Reply

  Hanna: Den kommer från Partyworld här i Linköping, dock vet jag inte vilket märke den har

  Reply

  Hej.
  Snygg sminkat, MEN, sminket är väl inte färdigt när bilderna togs? Eftersom jag bara kan se lösögonfransar på ena ögat. 🙂
  H/ Mrs.Perfect x-)

  Reply

  Milla: de finns på båda 🙂 syns bara lite dåligt då solen skiner på ena ögat

  Reply

  Tjusigt!! Men produkterna är ju kanon också – kan inte bli annat än bra:) Riktigt vacker brud!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här