Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

00:02 | September 25, 2011

Over and out!

Kom nyss upp på hotellrummet!

Massor av inspiration att ta in i huvet! jätteroligt! Tomas och Hans är så jävla duktiga!
Kan avslöja att jag kommer att ha någon form av tävling snart =)

Ska lägga in alla bilder och ni ska få se olika frisyrer, galna och mindre galna.

Ni läsare som fotade med mig får jättegärna maila bilderna till mig på [email protected]
Jättekul att träffa er =)

Och medans de andra festar vidare så ska jag bre ut mig över hotellsängen, käka halstabletter och kolla på tv!

Gonatt på er!


9 kommentarer9 kommentarer om “Over and out!”

  Vad fin du är.

  Angående skönhetsoperationer. Jag är lite inne på samma tanke som du, gör man det för sin EGEN skull så ja visst. Men man ska aldrig göra det för någon annan skull….det är idiotiskt. Just i nuläget skulle jag själv inte göra en operation, inte ens tänka tanken faktiskt. Jag är skapt såhär, så varför ändra på det. Jag är rätt nöjd och jag mår bra i min kropp..detta är MINA ord, så jag säger inte att alla borde tänka så. Men visst, vem vet hur jag tänker om ett par år….

  Reply

  Kan inte du göra ett inlägg för hur man fixar snygga ögonbryn? 🙂

  Reply

  Fin du ser ut! Avis på din klänning!
  Länge sen du la upp hår så ska bli kul!
  🙂
  /Linnea

  Reply

  var färgade du ditt hår orange/rött eller vilken produkt och o du gjorde det själv skulle du kunna länka den via komentar det är så fint och jag är så avis

  Reply

  Hej måste först säga att din blogg är otroligt bra! Jag gillar att sminka mig men har ett ganska så stort problem. Jag har fet/blandad hy och har jättesvårt att få mitt smink att sitta ordentligt och se bra ut. Har testat olika primer osv. Jag har använt produkter från t.e.x Lumene och make up store. Tänkte om du har några tips för vilka produkter jag borde använda vs inte använda? Och om det är något speciell serie jag borde använda när jag tvättar mitt ansikte dag/kväll. Skulle vara jättetacksam för svar!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här