Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:13 | November 28, 2011

Grönt som attan

Jag kunde NÄSTAN hålla mitt datorlöfte.. Blev ju lite knas då jag skulle varit hemma redan igårkväll.

Uppar med en knallgrön make jag hade för ett tag sedan, blir lite sugen på grönt varje gång jag ser det eller sminkar någon annan i det. Men det blir väldigt sällan jag har det själv.

Mer grönt åt folket nu!

English:
I could almost keep my promise about not using the computer this weekend. But under the circumstances I had to!
I should’ve been home yesterday but got stuck in Gothemburg ’cause of the weather.

I update with a very green make-up today. 

 


12 kommentarer12 kommentarer om “Grönt som attan”

  Halloj Linda, för några veckor eller kanske tom månader sedan tipsade du om en parfym som hette burberry något.. har för mig at den var röd eller lila?! Kan du vara snäll och säga vilken det är igen? hittar inte den i bloggen..

  Reply

  Snyggt som vanligt! Fullkomligt älskar dina sminkningar. Jag har en fråga; du som är så kreativ och en riktig fena på smink, skulle inte du kunna göra en sminkning som ska föreställa en dragqueen? Jag ska på en sittning där temat är “könsbyte”, men känner inte för att klä upp till man.. så tänkte klä mig till en man som klätt sig till kvinna = dragqueen. Några tips på en sminkning som får mig, som kvinna, att se ut som en sminkad man? x)

  Reply

  Vad har du för inställningar på kameran när du tar sminkbilder? tycker det är skitsvårt att få till snygga bilder!
  Är helt såld på mörka läppar, vill gärna ha det matt, så använder läppennor, men har lite svårt att få till det, har du några tips när det kommer till användandet av läppenna?
  Har hyfsat stora läppar, blir lite osäker på hur jag ska lägga den.

  Reply

  Kan inte du berätta lite om dina öron piercingar? Är rättså sugen på en sån ring som du har i mitten av örat, om du förstår vilken jag menar..

  Reply

  Jag älskar grönt, det är den färgen jag känner mig mest bekväm i till och med 🙂

  Reply

  Super super snyggt!
  Hade nästan exakt samma färgkombo i en sminkning för några månader sen:)

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här