Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:15 | November 30, 2011

Just want your opinion

Beställde ett par Jeffrey Campbell Nightwalk förra veckan för jag tycker de är så satans coola!
Ändå blir man osäker på ett par skor som är såpass annorlunda.

Jag älskar dessa, de är väldigt Gaga, men samtidigt vet jag inte om jag kommer använda dem!
Eller? Äh, klart jag kommer använda dom, svarta skor passar till allt! nu är det bara så! 😉

Vad tycker ni? 

English:
Ordered a pair of Jeffrey Campbell Nightwalk the other week, I think they are sooo cool!
Anyhow I’m insecure about them, they are so different (very Gaga), am I ever gonna wear them?
Well, I actually think I am.. Black shoes fits everything 😉 

What do you think?


72 kommentarer72 kommentarer om “Just want your opinion”

  GRYMMA, slit dom med hälsan kan jag bara säga! Otroligt snygga! It´s a keeper!

  Reply

  jäkligt coola! Är de inte svåra att gå i? (man kan ju knappast lägga bakvikt på hälen? :p)

  Reply

  ja din blogg dyker upp på blogloving MEN då man klickar på den kommer man till den gamla, trots att kjag lagt dit lindahallberg.se …

  Reply

  rickigt snygga hade också velat ha sånna!! ja tycker du ska behålla dom om dom e sköna att gå i 🙂 e dom svåra att gå i? ja har samma fundering som tova skrev, de där med baktyngden, blir de inte svårt att hålla balansen? ja älskar dina vidiobloggar kan du inte göra en sån där du gör en ögonsminkning på dig, de vore kul att se hur dina fina sminkningar gå till 🙂 ha en bra dag kram

  Reply

  jag tycker dom är helt ärligt fruktansvärt fula p.g.a. den “saknade klacken” och att den enbart har en står platå, diss! tror inte jag känner någon som tycker dom är fin, varken tjejer eller killar.

  Reply

  Shit, sjukt coola men jag skulle va livrädd att ramla baklänges i dom! I värsta fall kan du ju alltid ha dom som prydnad på en hylla!

  Reply

  Huvudsaken är ju att du känner att du trivs i dem 🙂 personligen så tycker jag inte att de är särskilt fina men du ser förmodligen något helt annat än vad jag gör. Jag tycker att du ska våga ha dem om du gillar dem. Hur många trender har inte börjat med att man tycker att det är jättekonstigt och sedan älskar man det? För mig tog det 3 år innan jag började tycka att wedges var snygga;P

  Reply

  Asså min egna åsikt. så tycker jag dom riktigt fula. kul att ha en kväll men mer så tror jag inte du kommer använda dom.

  Reply

  Dom är ju lite fulsnygga 🙂 tror dock att du får positiva kommentarer när du knallar runt med dom på staden 🙂

  Reply

  Jättekul att ha någonting annorlunda och sticka ut lite men dessa var inte mitt i prick för mig.
  Förlåt men jag tycker att de är fruktansvärt fula.

  Reply

  De är coola! Älskar hur de ser ut framifrån
  Är inte överförtjust i ingen klack stilen men tror du skulle rocka loss det så över lag de är coola:D

  Reply

  De er vildt fede, jeg vil selv gerne have dem! Men hvordan er de at gå i? 😀
  – Ida / couturexx.blogspot.com

  Reply

  supercoola! och mycket snyggare än hur såna utan häl ofta ser ut! go for it! 🙂

  Reply

  sjuuuuuuuuuuukt snygga, skulle ha dom varje dag om jag var du!!!!

  Reply

  Sjukt coola! Sådär fulsnygga på något sätt, men skulle nästan vara för rädd för att använda dem.. haha. Tänk om man trampar fel?

  Reply

  Måste tyvärr säga att dom var riktigt fula 😛

  Reply

  Ser verkligen ut som att man lätt skulle kunna trilla bak i dem, men läckra det är dem!

  Reply

  Dem är ju så sjukt snygga! Har dem själv 😉

  Reply

  Hej Linda! Jag tycker att människor som vågar sticka ut och har lite egna unika idéer, tankar och stilar är ungefär det coolaste som finns. Därför är jag super-positiv till dina nya skor som jag tycker ser döballa ut!

  Dessutom har jag en fråga – och jag skulle verkligen behöva din hjälp. Det är så att jag ofta blir blank i ansiktet… Jag skulle inte nödvändigtvis säga att jag har fet hy, men den blir ofta lite blank och framför allt så fort kameran åker fram (hellre dör jag än att bli fotad med blixt). Vad kan jag göra åt det här? Jag tycker det ser så ofräsch och svettigt ut på bilder och jag undrar dels hur jag kan sminka mig för att undvika detta och också om det finns några produkter som kan så att säga förändra min hys karaktär. Du får jättegärna svara här eller på e-mail!

  Stora kramar, Elsa

  Reply

  Sjuuuukt snygga! Ashäftiga, men kan man verkligen gå i dom? Det ser läskigt ut! Älskar din blogg, btw!

  Reply

  Hej Linda!
  Jag har en fråga, jag vill färga likadan hårfärg som du har. Just nu har jag mörk brunt, visst var du också brunett innan du färgade till den färgen du har nu? Tänkte om man kan färga med den färgen på en gång eller om man måste färga med en annan färg innan. Måste också tillägga att din blogg är GRYMT bra! Svara jätte gärna på min fråga, skulle sitta som en smäck! Ha det gott och tackar på förhand! 🙂 Kajsa Olander.

  Reply

  Jag fullkomligt ÄLSKAR DEM!! Behålla så klart! Annars kommer jag över och snor dem!
  Nej men går du runt på stan med dem kommer du få många komplimanger, satans balla, vill ha ett par själv!

  Reply

  äh, klart att du ska använda dem! tänk så många olika coola sminkningar du har jämt, något som det säkert finns många som inte vågar. se det som att du sminkar dina fötter då!

  Reply

  Keep them I love these so much!

  Reply

  Skitcoola tycker jag! De gör ju vilken vardaglig outfit som helst till nåt fantastiskt! YOU GO OUT AND AMAZE THE WORLD!

  Reply

  Jag själv tycker att de är väldigt…. inte fina 😛 det kan inte vara bra för kroppen att gå i dem heller..

  Reply

  Dom SKA du använda!! .___.’ annars slår jag dej å tar dom av dig xD hahahahha

  *AVIIIIS*

  Reply

  Snyggt? Njäe.. Kul? Ja! Det är så svårt att säga om man ska behålla sånt här eller inte.. En del grejer man är lite smått osäker på står bara i garderoben och skräpar, medan annat visar sig bli riktiga favoriter.

  Reply

  Snygga! Men (med risk för att låta som någons mamma) är de inte sjukt svåra att gå i?

  Reply

  Love them!!! Just wear them, the’re great! Verry Fashionable.

  Reply

  Jag säger tummen upp! Älskar att de är lite galna 🙂

  Reply

  Sjukt snygga ju!!! Använd dom väl 😀

  Reply

  alltså förlåt… men dom ser förjävliga ut faktiskt. du som verkar ha så sjukt bra stil annars (det lilla man ser). nej usch, tänk om du har dom när du har druckit och är lite (eller mycket) lullig då kommer du ju ramla och slå ihjäl dig.

  Reply

  jävligt snygga men jävligt fula på samma gång haha. Är det möjligt? Tror det inte är för man är van att se sådan modell.

  Reply

  Jag vill bara säga att du har en grym blogg och du sminkar så snyggt….Jag blir inspirerad av din sminkning och använt mig av dina sminkingar flera gånger. Det har lett till att andra har frågat hur jag har sminkat mig och vad snyggt det var…Jag hänvisar dom till din blogg för inspiration…

  ha en underbar helg och hoppas att du får en toppen jul

  MVH

  Johanna B 🙂

  Reply

  alltså tycker du om dem och trivs i att gå i dem (det viktigaste är ju att du känner dig snygg i dem!!!) Men själv tycker jag de är fruktansvärt fula och skulle själv aldrig köpa dem … men det är ju min åsikt

  Vad säger din magkänsla?

  Kram!!

  Reply

  Behåll! sjukt snygga vad någon annan säger! och du måste ju ha fallit för dem om du tar tag i dig och beställer dem och betalar, right? 🙂 men skriv hur det är och gå i dem gärna, älskar dina smink inlägg men du har sagt att du är skotokig så mer sånna här inlägg får det gärna bli! ha det bra

  Reply

  Mikaela: Tack =) ja jag blev störtkär på en gång! de är väldigt lätta att gå i, tro det eller ej =) blir nog fler sko-inlägg

  Reply

  As coola!

  Kan du inte lägga upp lite smink videos?
  Pleeeeeze

  Reply

  Det där är ju en sådan typ av skor som vanliga, inskränkta människor inte gillar, men, sedan om allt fler börjar använda dem så kommer de haka på och helt plötsligt tycka att de är “jättesnygga”. Du har ju vågade sminkningar jämt och jag tror de där skorna passar dig perfekt! Våga sticka ut Linda 🙂

  Reply

  Förutom att sådana skor tär något så in norden på fötterna eftersom framdelen av foten tar all belastning så var de väldigt fräna 😉

  Reply

  Har haft mina likadana själv nu i några månader faktiskt 🙂 coolt att så många har hajjat på trenden. Tycker att skorna är astuffa och snygga! Gillar du dom så ska du självklart behålla dom ;)!

  Reply

  VRÅLSNYGGA! Och det som är bra med skor är att om man inte använder dom så ställer man dem i bokhyllan så att alla kan se dem. Har ett par liknande stående på en hylla i sovrummet 🙂

  Reply

  Guuuud vad fina! ^_^ Kan inte du visa en länk elr nåt var du köpte dom? Jag älskar lady gaga och har letat efter såna :3 haha lmfao (srry att jag låter typ fett skum ;P)

  Reply

  skit fullständigt i vad andra tycker, tycker du själv att dom är coola så kör på

  Reply

  De är skitroliga och snygga! Tummen upp! Jag älskar när folk vågar lite och inte tar sig själva eller mode på för stort allvar! Ibland är lite fult det som gör något snyggt och intressant!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här