Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:15 | December 19, 2011

The smoky look – Tutorial

Tänkte visa er lite snabbt hur man fixar sotiga ögon!

/Wanna show you how to apply the smoky look!

steg 1.
Lägg primer och en mörk skugga över hela locket
/Apply a primer and then a dark shadow over the whole lid

 

 

 

 

 

 

steg 2

Sudda skuggan upp mot brynet
/Blend the eyeshadow well towards the eyebrow

 

 

 

 

 

 

Steg 3

Lägg svart kajal i vattenlinjen
/Put a black eyeliner in the waterline 

 

 

 

 

 

 

 

Steg 4

Sudda kajalen och lägg samma mörka skugga ovanpå kajalen
/Blend the eyeliner and put the same dark eyeshadow on top of it! 

 

 

 

 

 

 

 

Avsluta med eyeliner, lösfransar och mascara!
/Finish the look with liquid eyeliner, false lashes & Mascara 

 


24 kommentarer24 kommentarer om “The smoky look – Tutorial”

  Hej, jag söker efter en primer, men hittar ingen, och vill ju helst att den ska vara relativt billig. Är även på jakt efter en high lighter som jag inte heller hittar…

  Reply

  Highlithter kan du ju använda vilken ljus skugga som helst till.

  Reply

  Super nyggt! Så tror jag jag ska försöka göra… Men det va egentligen inte det jag tänkte säga. Jag bara undra, har du alltid lösögonfransar? Jag provade det en gång, men dom fastnade inte! Kan inte du visa någon gång hur man sätter fast dom på bästa sätt? 🙂 Ha en bra kväll!

  Reply

  Jag har väldigt sällan fransar. ska se om jag kan göra en video snart =)

  Reply

  Okej, försökt få den looken i typ ett år men det här har hittills varit den enda tutorial jag fattat och jag har tittat på gryyymt många. TACK ;D

  Reply

  Superfin sotning! 🙂
  Älskar din blogg, man blir så inspirerad!

  Reply

  Du har så stora ögon och ögonlock(fiiint förstås), så allt smink ser så j*vla bra ut på dig!

  Reply

  riktigt snyggt! jag undrar va man ska ha för pensel när man skuggar osv, plus hur man gör för att få större ögonbryn? mina är relativt smala och jag vill ha tjockare och det ska se naturligt ut? ett par snygga ögonbryn gör ju så sjukt mycket för ansiktet 🙂

  Reply

  Hej!

  Jag hittade hit idag och har i princip sträckläst bloggen nu. Helt fantastiskt grym är du! Jag blir alltid så fascinerad av människor som verkligen KAN smink och skulle så gärna vilja bli en riktig hejare på det själv, så jag har några frågor till dig.

  1. Har du gått någon utbildning och i så fall vad för någon och vad det kostar?
  2. Foundation – tycker det är sååå svårt att hitta rätt! Jag har testat ganska många olika vid det här laget men fortfarande inte riktigt hittat någon jag ÄLSKAR. Har du några tips när det kommer till foundations och hur man får dom att sitta utan att se kakiga ut? Vad använder du?

  Skulle bli superglad för svar!
  Ha en fin onsdag!

  Reply

  Hej Linda! Toppen tutorial, som vanligt, men jag skulle önska att du börjar nämna vilken typ av borstar du använder. Jag har precis utökat min borstnecessär med bl.a. en smudge och en snedställd och vill gärna veta hur de ska användas!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här