Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:17 | December 27, 2011

Ta hand om din vinterhud!

Hämtade ut en lite sen julklapp från Bindefeld idag
Däri låg en filtkorg med Dove-produkter och ett par skrubbhandskar!

Produkterna i sig är till för att skydda din vinterhud och ditt hår
– En bodylotion för extra torr hud
– Ett bodybutter med en krämigare konsistens som verkar djupare
– En handkräm för mycket torr hud
– Schampoo
– Balsam
Ska såklart testa alla produkter och berätta vad jag tycker!

/Got a little late christmasgift today. Products from Dove to repair dry skin and hair!
– Bodylotion for extra dry skin
– Budybutter, extra rich and creamy
– Hand cream for very dry skin
– Shampoo 
– Conditioner 
I will try all of the products and tell you what I think about them! 


9 kommentarer9 kommentarer om “Ta hand om din vinterhud!”

  hej jag skulle vilja ha tips på produkter utan alkohol 🙂

  Reply

  Hej Linda! 😀
  Du som är så bra på smink, vet du någon bra foundation till ett rimligt pris?
  Jag har nämligen väldigt rosiga kinder och mina finnar och andra märken är väldigt röda,
  så jag behöver en foundation som är väldigt täckande men som ändå ser naturlig ut!
  Jag vill bara bli av med det röda så jag får en jämn ton i ansiktet och ser mer “ren” ut 🙂

  Reply

  Hej!
  jag ska börja med att berömma dig och ditt arbete med bloggen, hittar alltid bra inspiration och tips här! 🙂
  Jag undrar om du inte skulle tipsa om någon bra ansiktskräm som man även blir liite brun utav? och även någon snygg nyårssminkning!
  //kram blenda

  Reply

  Hej! Jag skulle bli mer än glad om du kunde tipsa om några snygga nyårsfrisyrer för dom med lite kortare hår. Kolla min blogg, för exempel. Jag är en sådan person som inte kan ha lockigt hår, vilket jag tycker är jättetrist, men lockarna faller ihop på några minuter..

  Kram Astrid

  Reply

  Addicted to Dove! Jag hämtade en låda med Body Butter idag 😀

  Reply

  Jag har en fråga som jag hoppas du kan svara på.. Det är så att jag nu har skaffat mig den omtalade guldoljan från NUXE, som man kan använda på kropp/ansikte och hår. Men min fråga till dig är om man verkligen kan använda den här oljan i ansiktet om man som jag har besvär med akne och fet/blandhy? Är det verkligen bra för huden (eftersom det är olja).. Vore tacksam för svar! Kram =)

  Reply

  Skulle du kunna skriva ut innehållsförteckningen på dessa? Så att man kan se om det är något dåligt (mineralojor, silikoner m.m) i.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här