Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:15 | December 27, 2011

Vinnare av Michael Kors necessär

Vinnaren utav necessären är Emelie!

Med denna motiveringen tyckte vi hon var en värdig vinnare!

 “Jag tycker att jag är värd dagens julklapp för att jag jobbar hela julhelgen så jag får inte fira jul med min familj som bor i en annan ort, så om man hade fått vinna en sån här fin julklapp (vilket jag tycker borde vara årets julklapp) hade det ju känts helt  okej att faktiskt jobba hela julhelgen! Man kan ju inte annat än att älska Michael Kors design, och att dessutom få en massa lyxiga produkter från Estée Lauder hade ju gjort att detta hade blivit den absolut bästa julklappen i år!”

Grattis tjejen! En lite försenad julklapp kommer till dig!

 


2 kommentarer2 kommentarer om “Vinnare av Michael Kors necessär”

    hej vad vet du om ricin olja för håret?
    hhar hört att håret ska bli mycket längre och tjockare
    hur ofta ska man använda det och hur?
    tacksam för svar!!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här