Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:51 | December 28, 2011

Todays look – Come back home

Godmorgon!
Hade en vision om att ha rött glitter idag, och så blev också fallet!
Maken är mycket rödare och glittrigare IRL, men så fort jag lade in bilderna här så blev de jättefesna i färg..:-/

/Red glitter today!

Jag har använt/I’ve used
MUS HTL Venus
MUS Glitter Poison
MUS Blush East
MUS eyepencil Darkest shadow
MUS Lash art Miss
MUS Strazz gold rush
Fiberwig LX

På kinder/Cheeks MUS Blush Posh & Must Have

På läppar/Lips City Lips advance formula lip plumper losangeLIPS

The Dreaming – Breathing


 


14 kommentarer14 kommentarer om “Todays look – Come back home”

  Hej! Jag tycker att din blogg är super bra och jag får själv en massa inspiration till att sminka mig med roliga färger.
  Men min högsta dröm är att bli make up artist, men jag är bara 13 så då vill jag starta en sminkblogg först. Så min fråga är hur gör du för att ta bilderna eftersom jag alltid misslyckas och vilken kamera annvänder du? blir glad för svar!
  Kram 🙂

  Reply

  =) Snyggt. Denna skulle jag vilja våga mig på någongång.
  Kommer det upp någon snygg nyårsfrisyr snart kanske??? =)

  Reply

  Hej Linda! Jag blir jätte glad om jag får ett svar på min fråga ! Jag har flera ögonskuggor från Makeup Store häromdagen köPte jag två fasta som heter passion fot fashion och det andra heter Brownie de är bägge microshadows! De är glittriga men så fort jag lägger på ögonen så försvinner glittret typ??? Whyyyy?? Hur får jag färgen på där jag lyckas fånga upp glittret? Speciellt på passion For fashion jag vill att glittret syns tydligt ! Pls, ett svar:)

  For the record, bästa bloggen i Sverige!

  Reply

  Har du lösögonfransar på? Hur får du på dom så de sitter så ” osynligt”?

  Reply

  Tempo det har jag! De fransar jag använder har “osynlig” kant. Alltså inte svart rand längst ner. Plus att jag sätter de väldigt nära min egen fransrad

  Reply

  Hej Linda! Skulle vilja börja att säga att din blogg är GRYM! + att du är nog den vackraste människan jag någonsin sett!
  Ta åt dig:)
  Nu kommer jag till min fråga…
  Jag har varit sugen på att skaffa hem ett sånt där glitter då har på denna makeup. Behöver man någon speciell produkt för att glittret ska sitta fast? Det känns som att det bara skulle falla av om jag lägger det direkt på någon ögonskugga…
  Är väldigt tacksam för svar, tror det är fler som undrar!
  Gott nytt år!

  Reply

  Vad glad jag blir! Tack 🙂 jag använder en produkt som heter mixing liquid som finns att köpa på mus. Det är en vätska som fäster glittret så att det inte sitter i halva ansiktet efter 10 min 🙂 lycka till!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här