Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:41 | December 31, 2011

Happy new year!

Jobbat hela dagen, åkte direkt hem och började förbereda med Osccar!
Nu får jag snart gäster!
Ha ett underbart nyår kära ni!

/Worked all day, went directly home to prepare for the night, ’cause soon I will have guests for dinner!
Happy new year to you all! 


9 kommentarer9 kommentarer om “Happy new year!”

  heej hur får man tag i dig om man vill du ska hjälpa en med make up och hår för ens bröllop1 Du är verkligen grym

  Reply

  Gott nytt år! får man fråga, har du pircing i tungan? eller ser jag i syne? 🙂 Gott nytt år igen på dig!!

  Reply

  hej!
  vill bara säga att jag älskar din blogg först sen,
  har bara en lite fråga om din tungpiercig har du piercat två stycken eller är det ett smycke så det ser ut som två, om det nu är en piercing men det ser ut som två, vad har du köpt den för den är så SNYGG!’

  puss&kram

  Reply

  Hej Linda. Jag undrar var du har köpt paljettklänningen du har på dig på den här bilden? Jag har letat överallt men jag hittar ingen som faller mig i smaken och den du har på bilden ser jättefin ut 🙂 För övrigt en toppenblogg 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här