Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:35 | December 31, 2011

Todays look – Everything that glitters is gold

Hej på er!
Jag är uppe med tuppen och ska till jobbet för att sedan åka direkt hem och laga en trerättersmeny tills ikväll!
Nu ser maken ut såhär, men kommer troligtvis sminka om mig senare.
Jag hatar att fota glitter då bilderna inte blir rättvisa för fem öre =(

/ Hi guys! I’m awake and going off to work.
The make up looks like this right now, but I will probably wash it of and do something else later today.
I hate to photograph glitter.. It glitters much more IRL 

Jag har använt/I’ve used
MUS HTL Venus
MUS Glitter Gold
MUS Glitter Ufo
MUS ED 24 Carat
MUS Eyepencil Vanilla
Wet’n wild h2o waterproof Liquid eyeliner
MUS Lash art Miss
Fiberwig LX

På kinder: MUS Blush Posh & Coral lace

På läppar: Isadora Perfect lipliner Prime red & Luna Twilight Just bitten Rapture


21 kommentarer21 kommentarer om “Todays look – Everything that glitters is gold”

  När jag gifter mig, önskar jag att du skulle sminka mig. Du är så himla duktig!! 🙂 Kramar Ps. Går det att ordna? 🙂

  Reply

  Supersnyggt! 😀 Tycker inte att du ska göra om den, den är ju perfekt till nyårsfirande! 😀

  Reply

  Gud så fint. Guld är bara föööör snyggt 🙂

  Reply

  Oerhört tjusigt!!
  Vill passa på att tacka för det gångna året, alltid lika trevligt och lärorikt med ett besök hos dig. Numera kan jag få mkt komplimanger i mitt sett att sminka mig oerhört kul då denna skriverska snart blir 50!! Då jag personligen tycker det är extra viktigt att göra “rätt”. Kram och GNÅ2012!

  Reply

  Snyggt!

  Jag har en fråga. Har väldigt bra hy och använder bara mascara & eyeliner när jag sminkar mig. Men i samband med diverse hormonsvängningar får jag blemmor/finnar nån gång per månad. Har du nån tips på hur jag kan dämpa det röda och täcka dom, utan att behöva smeta på nåt i hela ansiktet? Det finns ju små billiga täckstift men de brukar vara så bruna. Jättetacksam för hjälp 🙂

  Gott nytt år! / Anna

  Reply

  För mig har mina blemmor med mera försvunnit sedan jag börjat att använda id. Bareminerals. Finns underbara foundation, blemish therapy, mineral veil….dessa är mina favvisar+ clearing radiance som rouge.:-)) (originalet är bäst vet att många vill kopiera det här med mineral make men jag har inte funnit ngn lika bra)

  Reply

  jag har köpt glitter till ögonen, hur ska man göra för att det ska sitta fast extra bra? Kram Sara

  Reply

  Gud vilken fin och festlig sminkning, gillar guldet 🙂 Gott nytt år!

  Reply

  Oj det var fint gillar det guldiga!
  För det första så älskar jag din blogg!:)
  Och så hade jag även en fråga som jag inte ens är säker på om du kan svara på..
  Men är det ”farligt” att ha vaselin på ögonfransarna när man sover eller hur ser du på det, om du ens har hört talas om det?
  För jag såg det nämnligen på en tjejblogg där hon tipsade om det för att fransarna blev längre dagen efter då man tog mascara på.
  Jag har själv testat det och tycker att det funkar sådär men sen så ser man på en annan blogg att det skulle vart farligt och att fransarna tydligen kan ramla av när man blir äldre.. vilket jag inte ens vet är möjligt men undrade bara om du vet något om det..?
  Tacksam för svar!
  Ha det så bra!:)

  Reply

  Hej Linda! Din blogg är så otroligt bra och inspirerar verkligen. Det är min absoluta favoritblogg!!<3 Jag har en kort fråga till dig, vars kommer det gudomliga och ursnygga "halsringen" du bär på bilden i inlägget ovan??:) Tacksam för svar!!

  p.s din blogg äger!!<3

  Reply

  gullig du är =) tack! hmm. den är från Gina tricot om jag minns rätt, dock var det ett tag sedan jag köpte den

  Reply

  Hej! Jag läser din blogg ca 3 ggr om dagen och jag vill verkligen att du ska göra en video där du visar ditt smink, alltså allt och hur du sorterar de. alltså som en smink kollektions video…hade varit jätte kul att kolla på! Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här