Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:48 | January 17, 2012

Dålig uppis

Är iväg på jobb sedan sju i morse och har därför inte hunnit blogga. Det är också hemligt tills vidare vad det är jag gör 🙂 så ni får se senare !

/ I’m at work scince seven this morning and that’s why I have’nt been blogging.
What am I doing? That’s a secret so far 😉

20120117-164500.jpg

14 kommentarer14 kommentarer om “Dålig uppis”

  Linda, jag vill bara tacka dig för en underbar blogg. Du får mig på bra humör genom dina inlägg, inte bara genom dina sminkningar i toppklass utan även med din fina personlighet. Det är ett nöje att kika in här. Jag följer väldigt få bloggar eftersom det är få som är sig själva och äkta men du är en av dem. Jag har själv en liten blogg som det mesta är inriktad på balett, som är min stora passion.

  Du inspirerar mig till att vara positiv till livet. Tack!
  Varma kramar Emelie

  Reply

  Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde svara på min fråga:
  Finns det någon utbildning för make-up artist i Sverige som är gratis?
  Om inte, vet du vilken som är den billigaste?
  Min dröm är att bli make-up artist, men jag har inte mycket pengar för tillfället..

  Tack på förhand!

  Reply

  Hej Linda! Vill tack för en super bra blogg!

  Jag undrar om du skulle kunna visa hur man sminkar så man får en sexig blick?

  Reply

  kan du göra steg för steg i ett inlägg en enkel sminkning till vardags helst i svart och vit 😀

  Reply

  kan du göra steg för steg i ett inlägg en enkel sminkning till vardags helst i svart och vit 😀

  Reply

  Hej jag använder mig av en ID produkt som jag vann en gång. Just nu har jag bara den och lite vanligt puder under ögonen.
  Bör man ha vanligt puder över hela ansiktet? Jag tycker det ser rätt naturligt ut.
  toppen blogg fortsätt så!! 🙂

  Reply

  Jag måste bara säga att jag tycker att du är helt grym!!! Har läst din blogg väldigt länge nu (flera gånger om dan) jag tycker du verkar vara en helt underbar tjej och jag vill bara att du ska veta att jag tycker det. Älskar dina smiktips som verkligen har hjälpt mig och jag blir verkligen inspirerad av dig :)))
  Kram <33

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här