Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:48 | January 17, 2012

Dålig uppis

Är iväg på jobb sedan sju i morse och har därför inte hunnit blogga. Det är också hemligt tills vidare vad det är jag gör 🙂 så ni får se senare !

/ I’m at work scince seven this morning and that’s why I have’nt been blogging.
What am I doing? That’s a secret so far 😉

20120117-164500.jpg

14 kommentarer14 kommentarer om “Dålig uppis”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Linda, jag vill bara tacka dig för en underbar blogg. Du får mig på bra humör genom dina inlägg, inte bara genom dina sminkningar i toppklass utan även med din fina personlighet. Det är ett nöje att kika in här. Jag följer väldigt få bloggar eftersom det är få som är sig själva och äkta men du är en av dem. Jag har själv en liten blogg som det mesta är inriktad på balett, som är min stora passion.

  Du inspirerar mig till att vara positiv till livet. Tack!
  Varma kramar Emelie

  Reply
 • Vad glad jag blir att läsa det du skriver! <3

  Reply
 • tack linda

  Reply
 • Jag skulle verkligen uppskatta om du kunde svara på min fråga:
  Finns det någon utbildning för make-up artist i Sverige som är gratis?
  Om inte, vet du vilken som är den billigaste?
  Min dröm är att bli make-up artist, men jag har inte mycket pengar för tillfället..

  Tack på förhand!

  Reply
 • Hej Linda! Vill tack för en super bra blogg!

  Jag undrar om du skulle kunna visa hur man sminkar så man får en sexig blick?

  Reply
 • spännande 😀

  Reply
 • kan du göra steg för steg i ett inlägg en enkel sminkning till vardags helst i svart och vit 😀

  Reply
 • kan du göra steg för steg i ett inlägg en enkel sminkning till vardags helst i svart och vit 😀

  Reply
 • Hej jag använder mig av en ID produkt som jag vann en gång. Just nu har jag bara den och lite vanligt puder under ögonen.
  Bör man ha vanligt puder över hela ansiktet? Jag tycker det ser rätt naturligt ut.
  toppen blogg fortsätt så!! 🙂

  Reply
 • Jag måste bara säga att jag tycker att du är helt grym!!! Har läst din blogg väldigt länge nu (flera gånger om dan) jag tycker du verkar vara en helt underbar tjej och jag vill bara att du ska veta att jag tycker det. Älskar dina smiktips som verkligen har hjälpt mig och jag blir verkligen inspirerad av dig :)))
  Kram <33

  Reply
 • Nu blir man ju nyfniken! 🙂

  Reply
 • Spännande! 😀

  Reply
 • I want to ask you do you use YSL lipstik radiant nr 115 or 116. I saw tak you are friend with Angelika Blick and I saw that she wears nr 115 on her lips, but for me it looks like 116 what do you think? Please tell me because I want to buy this color and I don’t know which number it really is !!!? http://nyheter24.se/modette/angelicablick/2012/01/17/wearing-that-lipstick/

  I will be glad If you could help me!!!

  Reply
 • Engelska är inte din starkaste sida va.

  Reply