Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:27 | January 19, 2012

Favorit?

Har ni någon favorit av dessa maker under 2012 hittils?

/Do you have any favourite?

 


82 kommentarer82 kommentarer om “Favorit?”

  Golden är helt klart den mest glamourösa men även Colorful är snygg! 🙂

  Reply

  Smokey och bronze är helt klart mina favoriter 🙂

  Reply

  Smoky isåfall men min favorit av dina sminkningar är när du har cappucinofärgat på ögonlocket och lite sotat längs globlinjen, ja du fattar säkert 🙂 Du brukar ha röda läppar till, den är så snyyyyygg!

  Reply

  Turkos och smoky 🙂 Har hört att jag ska ha blå/grön ögonskugga till vardags och “smoky” färgen till fest 🙂
  Jättefint.

  Reply

  Purple och golden är underbart fina! 🙂

  Reply

  Golden absolut, men på crazy synns det hur otroligt talangfull du är! Helt fantastiska sminkningar!

  Reply

  golden och bronze är de finaste tycker jag!

  du, jag har en fråga, på senaste tycker jag att jag har blivit väldigt yttor i ansiktet, jag tycker inte det känns som att jag är torr, det stramar och svider inte, men när jag sätter på foundation eller concealer så ser det nästan ut som att jag flagar.. vad tror du detta kan bero på? kan det vara att jag sitter vid datorn mycket? vad tycker du att jag ska göra för att motverka det?

  Reply

  Helt klart golden och bronze! Kan du inte skriva ett inlägg om hur man applicerar glitter på ögonlocken lika snyggt som dig? Det hae uppskattats 🙂

  Reply

  Golden och Colorful var riktigt läckra och mina favoriter! Men alla var fina =D

  Reply

  Colorful och Golden är absoluta favoriter 🙂 Såå snygga <3

  Reply

  Golden, colorful och purple. Crazy var väldigt svår att få till men annars var den riktigt häftig!
  Kram Emelie

  Reply

  Golden och bronze 🙂 helt insnöad på de färgerna just nu 😉

  Reply

  Colorful! Jag fullkomligt älskar färgglatt och vill se mer mer mer hela tiden 😀

  Reply

  Hej Linda!
  Den gyllene är jätte fin! Dina sminkningar är alltid så inspirerande.

  Jag har en fråga angående ett tidigare inlägg som jag har försökt att hitta.
  Du prövade en anti-rynkkärm/serum (?) på vad jag har för mig var din mamma (?) som var superbra. Den jämnade ut fina linjer och rynkor något otroligt bra och jag skulle så gärna vilja köpa denna i present till min mor. Men jag kan verkligen inte hitta det inlägget, jag skulle vara otroligt tacksam om du kunde hjälpa mig med det!

  Tack för en fin blogg!
  Kramar

  Reply

  Golden och Bronze är mina favoriter! tycker du kan lägga upp lite mer om hur du gör dessa sminkningar, skulle gärna vilja lära mig. Visa vad det är för smink du använder dig utav och vilka redskap, sen självklart sjävla processen. fin blogg förresten!

  Reply

  Turqiose och Colorful för det lilla extra helt klart .. Annars Bronze för vardagsmakeup 🙂
  Du är grym!

  Reply

  Även om de inte ger din talang rättvisa så gillar jag nog smoky och bronze mest!

  Reply

  Golden och Colorful är helt klart mina favoriter – kan nog inte välja bara en 😀

  Reply

  Bronze, Golden och Purple. Omöjligt att bara ha en favorit!!

  Reply

  Golden är skiitfin men också simple!♥ Älskar också Bronze, den ser så metallic ut, vilket är jättesnyggt!:) Älskar din blogg, sååå bra!

  Reply

  Golden + smoky, skulle vara shysst att se en kombination av de båda 😛

  Reply

  Colurful 🙂
  Tycker du Passar bra i den och jag önskar jag hade vågat ha så klara och starka färger.

  Reply

  Har du märkt att du har eyeliner till allting? 🙂 höhö.

  Reply

  bronze och smokey tycker jag är gudomligt snygga!

  Reply

  smokey, golden och purple 😀 grymt snygga!!

  Reply

  Oh, gosh så svårt. Men jag säger purple, golden & smoky! 🙂

  Reply

  COLORFUL definitivt :), påminner om de riktigt snygga inspirerande sminkningar du brukade göra.

  Reply

  Jag föll som en fura för den guldiga, helt underbar! 🙂

  Reply

  Den första lila är min favorit, så fint :]

  Reply

  hur kan du få så bra vinge på eyelinern? kan du inte visa en till video, som är lite tydligare?

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här