Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:46 | January 20, 2012

Dofta Choklad

Dofta choklad med Moyana Corigans body smoothie!
hur underbart är inte det?

Finns HÄR

/Body smoothie with a smell of chocolate! 


5 kommentarer5 kommentarer om “Dofta Choklad”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej.
  Eftersom du har en sminkblogg, och skönhetsblogg så tycker jag nog att du ska ta upp det här med konserveringsmedel. Det finns ett koncerveringsmedel som heter Katon CG, med skrivs som Metylisotiasolinon, eller metyltiasolninon på skönhetsprodukter. Denna är nu förbjuden att ha i smink, eftersom den är så allergiframkallande. Jag är sjukt allergisk mot den, och det kanske är något att uppmärksamma om. Det är ett växande problem. Så, när du skriver om tex duschkrämer. Skriv om det är detta vidriga konserveringsmedel i.

  Mvh Emma

  Reply
 • Beställde en sådan här. När jag fick hem paketet va den helt söderslagen och det var kladdigt överallt. Bubbelplasten låg vid sidan om.

  Reply
 • Kan inte du göra ett inlägg om hur man enklast lägger eyeliner? Tycker du målar jättefint, jag kan dock inte alls..

  Reply
 • Den där är helt underbar!

  Reply
 • har en viktigt fråga. jar andvänder diors foundation nude, trivs. men köpte clinique fasta puder. det lägger sig som kaka!! och efter någon timma, värre…. testat med id puder utan och med dior foundation på. kaka och äckligt direkt…. är normalt hy, torr vid näsving ibland annars inte fet. men blir kakig flcäkvis och fet*/glasig. kan dra bort pudret. bara jag kliar mig på kinden.. snälla hjäääälp med tips på bra puder!! vill kunna ha en grund som håller hela dagen. sminkar mig inte ofta för jag vet att det inte håller mer än någon timma…. =(

  Reply