Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:12 | February 3, 2012

Tippexnaglar – Hiss eller diss?

Jag har faktiskt en förkärlek till vita naglar. Gillade det inte alls förut, men nu tycker jag det är grymt snyggt
French White Creme från Wet’n wild är perfekt!

Vad tycker ni om vita naglar? Coolt eller bara skitfult?

/Didn’t like white nails at all before, but I’ve changed my mind!
French White Creme from Wet’n Wild is perfect 

What do you think about white nails?


21 kommentarer21 kommentarer om “Tippexnaglar – Hiss eller diss?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är riktigt snyggt! Speciellt till bruna händer på sommaren! 🙂

  Reply
 • Jag tycker det är snyggt om man har korta naglar. Det blir lätt för mycket när man har långa

  Reply
 • Jag tycker det är snyggt! Hittat ett vitt nagellack här hemma härom dagen som jag skulle prova, men det var så flytande att det aldrig torkade 🙁

  Reply
 • Det är skitsnyggt speciellt när man fått lite färg på sommaren 😀

  Reply
 • Det är riktigt snyggt på sommaren med vita naglar 🙂

  Reply
 • Har du tips på någon billig foundation (under 200) som täcker bra,men som samtidigt inte är för tjock så att det blir som en kaka i ansiktet eller som blir helt rosa? Jag har jättesvårt att hitta rätt foundation för att jag har blandhy. Jag har rätt stora porer också så det ser aldrig riktigt jämt och bra ut. Och då använder jag ändå Smashbox primer innan. Så min hy i stora drag är: Rödlätt (ser flammig ut utan foundation), stora porer, ibland torr och ibland fet yta, halvblek, får småfinnar då och då. Något förslag på något bra alternativ?

  Reply
 • Jag gillar det kalasmycket! 😀

  Reply
 • Svår.. Jag tycker det är ganska fult när jag ser det på andra. Jag har aldrig själv burit det eller ens tänkt tanken. Kanske någon gång!

  Reply
 • Snyggt! Det blir väldig häftigt om man gör som en fransk manikyr fast med vit “bas” o svarta nageltippar 😉 Eller vit “bas” o tex rosa eller gröna nagel tippar!

  Reply
 • Snyggt! Är lätt och ser otroligt fräsht ut 🙂

  Reply
 • Skitsnyggt!
  Har även insett att vita naglar med ett lager OPI Rainbow connection (eller valfritt annat glittrigt nagellack för den delen) förhöjer hela fest lokken 1000 gånger!

  Reply
 • Hej, Linda! Jag tänkte höra med dig om du kunde ta upp detta i ett inlägg eller svara mig via mail för detta är något jag absolut inte hittar information om på annat sätt. Kan man köpa Too Faced i Stockholm eller utanför? Jag vet att det säljs via eleven.se och andra Internethemsidor, men jag ogillar att handla på Internet då det oftast blir fel.

  Kram!

  Reply
 • Too faced finns på NK i GBG 🙂

  Reply
 • sjukt snyggt är det, älskar vitt på naglar!

  Reply
 • big No, NO för mig faktiskt! men med skimmer i kan det kanske fungera.. eller äggvita

  Reply
 • det kan väl vara coolt ibland =) Precis som de flesta färger =)

  Reply
 • Nej jag tycker faktiskt det är bara skitfult 😛 det är fint med lite pärlemo men inte kritvitt..

  Reply
 • Love it!

  Reply
 • Jag tycker det är skitsnyggt! Speciellt på sommaren! Men då vill man gärna hitta ett lack som täcker ordentligt så man verkligen får den där effekten 🙂

  Reply
 • de är sjukt snyggt med vita naglar!

  Reply
 • […] dessa nagellack har jag velat prova endast vitt och igår fick jag tummen ur när jag läste att Linda hade målat sina naglar […]

  Reply