Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:00 | February 29, 2012

För er som missade

För er som missade filmen med Maybelline Fit Me!
Här kommer den igen 🙂


22 kommentarer22 kommentarer om “För er som missade”

  Tycker du bäst om att bli sminkad av någon annan eller tycker du bäst om att sminka dig själv? 😀
  btw du har jättebra engelska!

  Reply

  Det är så skönt att bli sminkad, lite som en minimassage för ansiktet 🙂 Men jag gillar bäst att sminka mig själv, jag har nog lite kontrollbehov tror jag

  Reply

  Om jag ska vara ärlig är du bättre på att sminka! Tycker du gör det bäst själv:)

  Reply

  Hej Linda! Tack för en av sveriges bästa bloggar! Du har tidigare nämnt att du skulle göra en video-tutorial på hur man gör markeringar av ögat med hjälp av ögonskugga. Du gjorde nån snabbvariant-video på den och sa att du skulle göra en mer noggrann tutorial senare. Vore såå kul och givande! Kram!

  Reply

  Hoppas du har fått en underbar dag finis! 🙂

  Reply

  Hej Linda! Jag har problem med att få min foundation och puder att sitta hela dagen. Blir alltid glansig efter halva dagen. Tvättar ansiktet varje morgon och efter det använder jag en hudkräm som ska matta ner men återfukta. Foundationen heter Dream matte mousse från Maybelinne och använder HM puder.. Tips på nåt som ändå är budget men fungerar? Svara gärna i mail eller ett inlägg 🙂

  Reply

  Jag skulle inte köra med den fundation som du använder den är väldigt fet!

  Reply

  Blir lixom kladdig efter en stund! Har aldrig haft de problemet förutom när jag hade dream mosse fundation från mb 🙂 och ett bra budget puder är stay matte pressed Powder från Rimmel 001 transparent:) hoppas det löser sig nu:)

  Reply

  Hej, Han må vara känd och allt men du sminkar dig själv så mycket snyggare än den make han valde för dig =)

  Reply

  Gabriel lade bara basen, en annan tjej gjorde den, Men tack för dina fina ord 🙂

  Reply

  Helt enig med DU!!!!!
  Linda du slår detta med hästlängder…..
  Så det så….

  Reply

  Hej!!
  Jag vill veta vilka dina favoriter är när det kommer till ansiktsvård. rengöring, ansiktsvatten, remover, dag/natt kräm, ögonkräm, face mist osv. Vilka steg använder du och hur ser din ritual ut. Är väldigt osäker på just detta och behöver lite hjälp på hur man ska kunna fixa en ritual och rutin när det kommer till detta. SNÄLLA skriv ett inlägg om produkter du tycker om och kan rekomendera till de olika stegen i ansiktsvård. Både budget och lyx är bra. SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA. Älskar din blogg och läser den varje dag och får mycket inspiration av den.

  Reply

  Grymt :).

  vinterns sista make var nog den snyggaste på länge =)

  Reply

  Gillar din färg i håret så massor, vad har du för färg/toning ?

  Reply

  Ojj!! Nu tror jag att jag har missat mycket!!! :O Lady Gaga!??? Whaaaat? xD

  Awesome! You go girl!!

  Reply

  Det där verkade vara fett roligt! 😀 Inte alla som får bli sådär uppassade minsann 😀

  Reply

  Hej linda! Jättebra blogg vill jag bara börja med att säga! Sen har jag också en liten fråga, det är nämligen så att jag håller på att leta foundation och undrar om du rekommenderar denna? Eller finns det någon annan foundation som du rekommenderar? 🙂

  Reply

  Hej, vet du vart man kan se de andra videosarna? På de andra bloggerskorna som också var emd och blev sminkade och så? 🙂

  Reply

  Det där är väldigt coolt!! Lite smått avis hihi.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här