Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:14 | March 14, 2012

underbara A-Creme

För ett tag sedan testade jag A-krämen och blev frälst. Min hy har aldrig varit så fin som med den!
När den tog slut testade jag lite olika krämer, och nu senast en från Decléor, som visserligen har varit bra, men det har ändå känts som något alltid fattats!
Idag bestämde jag mig för att gå tillbaka till A-krämen!

A-krämen är en klassiker som funnits typ forever och kostar 130kr i hälsokostbutiker. Finns både med och utan parfym.

/I went back to “A-creme” today. My skin felt sooo good when I used it a while ago.
I have tried some other facecremes since, the last one from Decléor, but no one has worked as well as this. I had no pimples, no dry skin, no fat skin, my skin was perfect!
It’s cheap aswell! 130SEK
Avaliable with and without perfume.

 


27 kommentarer27 kommentarer om “underbara A-Creme”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den ska jag testa! Finns för runt 79 kr på nätet. plus frakt visserligen, men ska man köpa mer saker är det ju bra 🙂

  Reply
 • Intressant, har aldrig hört talas om denna!

  Reply
 • gör snälla en elena gilbert från the vampire diaries inspirerad look!

  Reply
 • Jag tycker den är perfekt på torra fläckar på armar osv, men att det känns som att den aldrig riktigt går in i huden om man har den som dagcreme :S och så är det ganska jobbigt att man ska förvara den svalt! speciellt om man reser hehe 🙂

  Reply
 • Jag är ständigt på jakt efter bra och hyfsat billiga ansiktskrämer så jag blev lite nyfiken på denna. Använder du den alltså som en dagcreme under sminket? Vad “gör” den med huden för att du tycker att den är bra? Är den bra om man har fet hy och ganska lätt att få täppta porer och finnar tror du?

  Reply
 • På vilket sätt är huden bättre? Renare? Mer lyster osv 🙂 Andvänder du den som vanlig dagkräm eller utöver?

  Reply
 • Den är renare, finare, känns bättre på alla sätt och vis! Jag använder den som vanlig dagkräm

  Reply
 • Ansiktet eller kroppen? Misstänker ansiktet men bäst att fråga. Bra för super torr hy?

  Reply
 • Jag älskar den också! Sådär lagom fet fast ändå inte haha.
  Köper den för 80 spänn på apoteket. Bästekrämen!

  Reply
 • Hur länge räcker en sån burk på ett ungefär, om man skulle använda den dagligen?

  Reply
 • Du använder den i ansiktet eller?
  Hur tror du den fungerar för mig som har oljig T-zon?

  Reply
 • Yes, i ansiktet, jag har oljig t-zon och den funkar utmärkt =)

  Reply
 • Men, blått och grönt var riktigt snyggt tillsammans. Bra där =)

  Reply
 • Hej Linda. Tack för en bra blogg. Har en fråga till dig som jag hoppas att du kan svara på. Jag brukar använda en concealer från märket Yves Morel ( det är inte så känt märke ) Jag tycker väldigt mycket om den men saken är at jag rör mit ansikte hela tiden,hehe. Så att concealern går bort. jag brukar ha de under ögat och över ögat så kan jag köpa en eyeprimer som jag ska aplicera under concealern eller vad ska jag göra?:) Hoppas att du förstod vad jag mena!

  Reply
 • jag klickade hem ett prov av denna kräm en gång och jag fick känslan av att jag svettades oerhört mycket i ansiktet efter att jag smörjt in mig, upplevde en “rinnande” känsla och så började jag glänsa väldigt mycket.. vad kan det ha berott på, har du någon aning? är det fel typ av kräm för min hud kanske? kram

  Reply
 • Hej, jag undrar i villka Hälsokostsbutiker kan man köpa A-creme i ( ej online shoppar men jag då) :))

  Reply
 • Det var faktiskt tack vare dig Linda, som gjorde att jag gick och köpte min A-creme första gången efter att ha sett ett inlägg om produkten när du bloggade på VeckoRevyn (japp, har följt dig sen dess, helt galet). Jag kan inget annat säga än: Perfekt produkt!

  Det är bra att du tipsar om den igen, för den är ju så fantastisk!

  Reply
 • Det här är den bästa hudvårdsprodukten jag nånsin provat! Mina “torrfläckar” på armarna och ögonlocken försvann efter bara någon dag! Jag är heeelt frälst!

  Reply
 • Du ska bara veta Linda hur mycket du har fått mig att köpa 😀 Men jag är så glad att du skriver och tipsar om olika saker, för det är alltid bra produkter. Så nu va denna salva beställd 😉

  Reply
 • bra salva absolut, men tyvärr vägrar dom ju ta bort parabenerna i den så den går bort för mig.

  Reply
 • Å det ska jag testa! Mkt bra tips

  Reply
 • Har oxå testat den, riktigt bra! 🙂

  Reply
 • Funkar den bra som primer under foundation också? I så fall ska jag absolut testa denna då jag har väldigt känslig hy.

  Reply
 • Oj vad nyfiken jag blir på denna! Jag tycker riktigt mycket om en kräm från Apoteket som heter Eucerin som kostar ca 50-60 kr. Jag har känslig, ljus, rödlätt, ganska torr hy. Tror någon att denna kan vara något för mig? Linda du verkar ju ha en normal-kombinerad hud, tänkte den kanske passar bäst för sådana hudtyper?

  Reply
 • […] jag vill införskaffa (like, now) A-creme: Läste om den på Linda Hallbergs blogg, och min ansiktskräm börjar ta slut, så… […]

  Reply
 • Kan man använda den även som ögonkräm?

  Reply
 • Hello Linda! I live in California and I suffer from cystic acne and was wondering how I can purchase this creme. Any suggestions would be much appreciated 🙂

  Reply