Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:49 | March 30, 2012

Great Lengts söker modeller

Great Lengths i Stockholm söker modeller igen. 1-2 stycken den 3 april
Metoden är densamma som den jag har (multisonic) platta fästen som knappt känns i håret alls.
Håret är 40cm och kostar 4300;-
Verkligen värt om du är intresserad!  Jag är så sjuuukt nöjd med min förlängning!

Ring 08-579 191 90 eller maila [email protected]

 

 


12 kommentarer12 kommentarer om “Great Lengts söker modeller”

  Vi behöver även 1 till förtjockning med Ultrasonic metoden nu på måndag från 13:30 ( Ultrasonic är en kall metod som smälter med hjälp av vibrationer från ultraljud, detta gör det omöjligt att skada kundens egna hår)

  pris:
  30cm= 1800;-
  40cm = 2000;-

  Reply

  Hej Linda! Jag använder MUS cover all mix och tycker att den funkar jätte bra. Men när jag döljer mörka ringar under ögonen med den tycker jag att den blir så torr? Har primer under men tycker ändå att det ser torrt ut, och att jag nästan får som små rynkor under ögonen. Har du något tips på hur jag skall använda den för att slippa det? För jag tycker att den täcker väldigt bra annars! Tacksam för svar! Kram

  Reply

  Det är detsamma för mig! Hade vart trevligt att få ett svar på det :).

  Reply

  Samma för mig med, har börjat fundera på om det kan bero på att covel all mixern blivit lite gammal.

  Reply

  Hej Linda! Jag undrar om du vet någon i Malmö som gör detsamma? Är trött på mitt medellånga hår och skulle vilja ha långt fint svall till sommaren 😀 Kram!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här