Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:15 | March 30, 2012

Todays look – This is the night, I’m burning within

Halloj!
Har haft en riktigt bra dag och är på värlsbäst humör! Solen skiner faktiskt
Ikväll ska jag plocka fram ett ess ur rockärmen och vinna över Micke och Petter i bowling tänkte jag! 🙂 Är ni bra på att bowla?

/Have had a really great day today!
Going bowling tonight with Micke & Petter, and I’m gonna WIN! Are you gyus good at bowling?

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
NYX Smoky eye kit
MUS Eyepencil black
MUS Cake eyeliner black
Maybelline great lash mascara

Läppar/lips
Ingenting än/Nothing yet

Kinder/Cheeks
MUS Blush Pink Reef


11 kommentarer11 kommentarer om “Todays look – This is the night, I’m burning within”

  =) Fin du är.
  Hm, det går alltid dåligt från börjat, men efter att ha bowlat i kanske sisådär 60 min, då brukar det gå bättre. Lycka till =)

  Reply

  jag rent av suger i alla bollsporter (vänta,, även de utan boll oxå tror jag ;P) men bowling är det enda undantaget! 😉 fick en chock förra gången jag körde o fick ganska många strikes och vann över mina kompisar :O

  Reply

  Är helt okej på det, dock kan klotet några gånger hamna i rännan, speciellt i början xD

  Reply

  Hej Linda!

  Har du några tips på vad för produkter man kan använda för att sminka över bristningar?

  Reply

  Undrar om ditt hår med extensions “trasslar” ihop sig i hårbotten? Gjorde keratinslingor förut och trots att jag skötte det fick jag vääääldigt stora tovor i håret, var nästan tvungen att klippa av mig allt hår.. Eller är det lätt för dig att sköta det och hur gör du då? Hur lång tid kan det gå innan du måste ta ut de och lägga in nytt? Skulle vara jättejätte tacksam för svar 🙂 kram

  Reply

  Snygg sminkning! Du är så himla duktig, när jag försöker själv ser det mest kletigt ut..

  Reply

  Jag har tävlat i bowling, så är nog lite bra då förhoppningsvis 😛 När jag dejtade min sambo för 6,5 år sedan så skulle vi bowla. Jag hade inte berättat att jag hade tävlat förr. Jag mötte upp honom i bowlinghallen med min bowlingväska, b-klot och b-skor.. han fattade inget, så berättade jag det iaf. I efterhand- än i dag – skämtar han om att det inte var någon idé att spela gentleman och låta tjejen vinna, eftersom vinnarskallen själv var där med full utrustning 😛

  Reply

  Gud du är ju verkligen grym! Älskar din blogg, lär mig en hel del av dig och din blogg faktiskt! En riktig inspirationskälla! 😀 KRAM!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här