Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:01 | April 30, 2012

307 – Like an orange

307 från Depend. härligt orange!

/307 from Depend. Lovely orange color!


3 kommentarer3 kommentarer om “307 – Like an orange”

  Hej Linda! Jag har ett problem och det gäller brun utan sol-pudret! Jag får ALDRIG det att bli bra, utan jag tycker det blir väldigt flammigt. Kan inte du lägga upp lite tips på vad man ska tänka på när man lägger brun utan sol-pudret? Kanske en tutorial eller ett klipp där du visar? Eller båda? Hehe.

  Älskar din blogg och vore mycket, mycket tacksam för svar! 😀 Puss och kram!

  Reply

  Åhhh vilken snygg färg!!
  Trevlig Valborg!
  Kram

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här