Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | April 30, 2012

Fina vänner

I lördags åkte jag lite spontant med Micke till Västervik för att träffa upp min vän Jakob på Palladium, man får ju passa på när man kan!
Klockan 02.00 gick brandlarmet och alla fick utrymma, det var ju lite spännande, någon hade tydligen sparkat sönder ett rör på en toalett..
Annars så var det en sån där kväll där man stod på dansgolvet till klubben stängde, fantastiskt roligt!

Jakob känner ni igen från Veckorevyn och ni som missat hittar hans blogg HÄR
Och tänk.. hade jag inte bloggat hade jag aldrig träffat Jakob!

/ This saturday I went with Micke to Västervik to meet my other friend Jakob
Without the blog I’d never met people like Jakob! It’s crazy..

You find Jakobs blog HERE


9 kommentarer9 kommentarer om “Fina vänner”

  Hej Linda! För det första vill jag bara tacka så himla mycket för alla tips du ger! Jag älskar smink och har lärt mig så mycket av dig! Älskar att få titta in här någon gång om dagen och bara inspireras av din otroliga förmåga och konstnärlighet!

  Nu till min fråga: Jag ska gå balen i vår och har bestämt mig för att anta utmaningen att sminka mig själv! det absolut viktigaste tycker jag är en bra, jämn och hållbar bas! Då har jag lärt mig att primer, concealer, foundation och puder ska man ha! Min fråga är om det sista: puder! Du pratar ibland om transparent puder? Vad är det? Är det liksom ändå hudfärgat när man köper det? (eller är det verkligen transparent??) haha… Är det lättare att få det jämt än vanligt puder? Jag brukar använda vanligt puder men uppleever att det är skitsvårt att få det jämt! Det liksom lägger sig runt ögonbrynen och ser bara ”äckligt” och fult ut…. hoppas du kan svara på min fråga!

  Tusen tack! Trevlig lördagkväll!

  Kram Annie

  Reply

  Gud så kul. Jacob är underbar, fast jag inte känner honom=)

  Reply

  Lilla Västervik av alla ställen, kul att du var här 🙂 Jag var också på Palladium men lyckades inte se dig. Hoppas du kommer hit fler gånger 🙂

  Reply

  Snälla, kan inte du berätta hur man får håret sådär glansigt?! Jag har börjat ge upp med mitt! Har alltid velat ha sådär glansigt och skinande hår men mitt är alltid helt matt och glanslöst… Vad har jag missat?

  Reply

  Kul att du varit i min gamla hemstad. Jag gick en (möjligtvis två) årskurser över Jakob på gymnasiet, känner honom dock inte!
  En liten fråga, vilken makeup artist skola gick du? Du har nämnt det nån gång men minns inte… Jag funderar (nu såhär 4 år efter jag slutat gymnasiet) vad jag vill bli och makeupartist verkar så spännande.
  Tacksam för svar.

  Reply

  Roligt att du kommer till Västervik! Jag bor här och det är en väldigt vacker sommarstad så hoppas du kommer komma hit till sommaren och uppleva staden då…

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här