Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:10 | May 30, 2012

Sista chansen!

Inatt 23.59 stängs röstningen!
Det är sista chansen att rösta på min Ziperalldesign nu. Jag är så nervös så det är helt sjukt!
Maila till [email protected] och skriv Linda Hallberg i ämnesraden, om ni tycker jag är en värdig vinnare såklart!

/Today is the last day to vote for my Ziperall!
Send an E-mail to [email protected] and write Linda Hallberg as subject if you think that I’m a worthy winner.

Bild: Stureplan.se

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Sista chansen!”

  Hej Linda!
  Jag har länge velat testa make up stores cover all mix, men jag har varit lite fundersam om den kommer funka då jag är ganska torr runt/på näspartiet och jag har mörka ringar under ögonen. Skulle den funka eller finns de andra bra förslag som du vet om? Sedan om du kanske vet någon bra hudvård som funkar för torr/bland hy? Många frågor, men hoppas du kan svara 🙂

  Ha en bra dag!

  Mvh, Lea.

  Reply

  kan inte du göra ett inlägg om hur man drar den perfekta eyeliner linjen? 😀

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här