Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | May 31, 2012

Bästaste glossybox! – Videoblogg

Det vart en grym glossybox i maj, eller vad säger ni?
Ni som är sugna på att prenumerera på Glossybox där ni varje månad får hem en box med nyheter och favoriter inom skönhet, gå in på Glossybox.se och läs mer! 🙂


26 kommentarer26 kommentarer om “Bästaste glossybox! – Videoblogg”

  Åh, vad härliga grejer du fick! Älskar V&R Flowerbomb! Blev lite besviken på min box denna månad faktiskt, det var lite annorlunda grejer än vad du fick. Jag hade hoppats på att få lite härliga sommarprodukter, men kanske nästa månad då 🙂

  Reply

  hej är det så att det är bara bloggare som får de stora produkterna?

  Reply

  Kikar förbi och ville bara lämna ett litet “avtryck”. 🙂

  Reply

  Kan ikke du være så snill å vise hvordan man skal legge solpudder?

  Reply

  Blev lite nyfiken (kanske lite sur på glossybox med) varför fick du 6 produkter? Iofs är det ett parfymprov, men själv fick jag bara 5, vilket det egentligen ska vara? Eller?

  Reply

  Hei Linda:) du har så fin hårfarge, lurer på hvilken farge det er? Ellers en veldig inspirerende blogg du har, hilsen bloggfan fra Norge 🙂

  Reply

  Jag håller med! 🙂

  Vi fick lite olika innehåll i våra boxar, jag fick bl.a. body lotion från Aquolina, läpp-pennan fast i rött och en jättegod parfym 🙂

  Kolla gärna in min videotutorial som jag gjort idag på en sjukt enkel studentsminkning + min video där jag visar vad jag fick i min glossybox 🙂

  Tack för en jättefin blogg Linda <3

  Reply

  Fick samma som du, är sjukt nöjd. Däremot fick jag Santas little helper istället för nude. Nu ska jag bara våga använda knallrött.

  Reply

  För att vara ärlig har jag nog aldrig blivit så besviken på någon annan box. Jag fick två produkter som var ok, men inget som jag gillade alls och inget överensstämde med vad jag fyllt i på min profil. Men så kan man inte få bra produkter varje gång!

  Reply

  Hej Linda!

  Undrar vad de e för färg du har på hår och ögonbryn just nu? Superfint! Märke? färg? 🙂 Svara gärna på mail så jag inte missar! 🙂 Kram

  Reply

  Kan inte förstå varför Glossybox inte kommit till Finland än! Blir så sugen på dessa varje gång jag ser nån göra ett inlägg om den! Konceptet är ju så fantastiskt 🙂 kram Carolin från Min Boudoir

  Reply

  Åh vad jag är sugen på att testa Glossybox! Det skulle nog bli roligt för min skönhetsblogg, visserligen är jag inte lika ninja som du men ja. 😉 Är det verkligen värt det?

  Reply

  Denna box var min andra box, och den första kan jag säga att jag blev otroligt besviken på, men denna månadens var såå mycket bättre, jag fick glossybox borsten, bm beauty blushet, MSCHIC lip liner i färgen orangetang, aquolina pink sugar creamy body lotion (sjukt kul, för jag har haft den parfymen länge och älskar den, blev likadant som för dig fast annan doft :D) och sist men inte minst love & toast parfym som doftar pink grapefruit, orange citrus och varm musk lily, den är typ ekologisk och har bara naturliga ämnen, den doftar mest apelsin enligt mig, men den är god! och den var inte sådant doftprov utan var i en rätt liten men endå inte så liten flaska..haha..jag får ta och göra en video och visa..även fasst jag aldrig gjort en videoblogg förut, haha! 😀

  Reply

  Det känns lite som att det bara är lite större bloggare eller kändisar som får dom bästa sakerna!Såg på Pernilla Walbergs blogg att hon vann resan som lottades ut. Kändes lite surt, då hon knappast behöver en betald resa.

  Reply

  Var supernöjd med min förra (och första) box, då den innehöll saker från både dermalogica och redken. Den här gången är jag inte fullt lika nöjd, men det är ändå roligt att få hem saker man aldrig skulle testa annars. Min maj-box innehöll: glossybox brush, bm beauty blusher, mschic pure lip liner, aquolina pink sugar creamy body lotion och love & toast eau de parfum. De två senare luktar lite för sötsliskigt för mig, passar nog någon som är yngre och lite tjejigare. 🙂

  Reply

  Jag blev rätt besviken på min box 🙁 Fick samma som de som skrivit tidigare, läppennan var i färgen orangetang, jag som tidigare sett ditt inlägg om de fyra och var gryyyyymt sugen på att testa den nude färgade 🙁 Bodylotionen och parfymen var på tok för sliskig och kändes som den skulle passa bättre på lite yngre tjejer (jag är 32) hoppas på bättre lycka nästa gång 🙂 Vill passa på att säga att du är enormt duktig på att sminka!! Har läst din blogg ganska länge, men aldrig tidigare kommenterat, det var dags nu 🙂 Ha det bäst, kramar!

  Reply

  jag är inte heller supernöjd med boxen, flowerbomb är en av mina absoluta hatparfymer, mår illa av den :/ och getborsten är inte så najs heller om man vill vara djurvänlig, plus att den luktar illa och känns oerhört billig och skräpig!

  och ni som är ledsna över att inte ha fått mschic i nejked, var inte det, den är typ brunorange i färgen…

  ingen som vill byta flowerbomblotionen och parfymprovet mot love & toast’s parfym? 🙂 maila isåfall på gabriella.am.berglund[at]gmail.com

  Reply

  Så himla bitter. Jag sa upp min prenumeration precis inför denna månad av kostnadsskäl..

  Reply

  Jag blev nöjd med det jag fick; rouget, den rosacerisa läppennan, en bodylotion och en parfym,det får följa med mig utomlands. Det stod att jag skulle få glossyboxborsten också men den fanns ej…

  Reply

  Jag var supernöjd med denna månadens box! Fick borsten, rouge från BMbeauty i “peachy glow”, mschic-pennan i orangetang (sjukt fin färg!), en liten lotion från aquolina med pink sugar-doft och en edp från love&toast med en fräsch och somrig grapefruktsdoft! Jag kommer nog använda nästan alla grejer! Min borste var bara lite jobbig och fällde riktigt mycket hår :/

  Reply

  Nu skickade jag precis in till Glossybox, får nästa månad. Har funderat på det ett halvår, så var väl dags!
  <3 Flowerbomb är ju underbaaar! <3

  Reply

  Jag är SUPERNÖJD över att jag sa upp min prenumeration förra månaden 🙂 Skönt attt slippa bli besviken varje månad.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här