Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:30 | May 31, 2012

Opposites Attract

Fortsätter med Isadoras Magnetlack, fast utan magneten
Detta lack heter 854 Opposites Attract. grymt tjusigt!

/Another one of Isadoras Magnetic nailpolishes, without using the magnet
854 Opposites Attract


17 kommentarer17 kommentarer om “Opposites Attract”

  Jätte snyggt!! Jag väntar med spänning och stor förhoppning om att du tog hem segern i Ziperall tävlingen??!! När får ni höra resultatet?? Jag håller tummarna 🙂 Kramiz

  Reply

  Visst är det snyggt!
  Jag köpte det igår och har på mig det nu, ricktigt nöjd.
  Kram på dig! //tufwa

  Reply

  Har en lite fråga. Alla make up Artister och sminkbloggare tjatar hela tiden om “inget pet i klet” och jag brukar därför avstå från det. Men vad händer egentligen om man petar i tex conceler-burken, det kommer såklart bakterier men vad gör de för skada i sminket?

  Tack för en grym blogg Linda!

  Reply

  Det var ju skitsnyggt även utan magnet 🙂

  Har precis testat borsten man fick med i Glossyboxen och bloggat om det, ska bli jättespännande att se vad du tyckte om den. Själv tyckte jag tyvärr inte att den var så bra fast det fanns mycket andra produkter som var bra 🙂

  Kram tjejen!

  Reply

  Hej!
  jag ska på bröllop om två veckor och ska ha en aprikosrosa klänning. Jag har brunt hår och blå ögon och undrar om du har något tips på färger eller sminkningar till ett bröllop? 🙂
  Tacksam för svar! 🙂

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här