Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:50 | June 9, 2012

Todays look – One life, one soul

Fy fan vad kallt det var igår! helt förstörd alltså!
Men idag skiner solen! 🙂

Här är dagens make

/Here´s todays look

Jag har använt/I’ve used
Too faced shadow insurance
MAC reflects glitter gold
MUS Multi lash mascara
MUS Lash art Miss

Läppar/lips
Isadora perfect lipliner Prime red
MUS Lipstick Drama

Kinder/cheeks
Nouba golden tan
MUS Blush Pink Reef


10 kommentarer10 kommentarer om “Todays look – One life, one soul”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Sååå förbaskat snyggt =)

  Reply
 • Wow, the look is awesome! You look pretty beautiful! ♥ 🙂

  Reply
 • Otroligt snyggt!

  Reply
 • Otroligt fint!

  Reply
 • Älskar att färgerna är lite melerade. Galet snyggt!!!

  Reply
 • Otroligt fin färg på läpparna . kan du vara snäll vilket märke , samt nummer det är på denna färg

  Reply
 • Otroligt snyggt! Men ovant att se dig utan ögonpenna på vattenlinjen

  Reply
 • Hej, jag tänkte bara ställa en fråga. Vet inte om du svarat på någon liknande fråga innan här i bloggen men tar mig friheten att ställa den ändå.
  Jag har nu på senaste tiden bestämt mig för att jag inte vill köpa skönhetsprodukter som är testade på djur för jag tycker det är så hemskt. Jag har varit inne och tittat på lite olika listor över märken som inte testar på djur men dom är ganska förvirrade. Det fanns någon lista som var typ “internationell” och sen var där någon över märken som inte är djurtestade i Sverige, men samma märke testar på djur i typ Kina osv. Så min fråga är då såklart om du har någon koll på vilka märken som inte testar sina produkter på djur, och vilka är det i så fall?
  Jag tänker i första hand på smink, men även ansiktstvätt, krämer osv.
  Tack på förhand 🙂

  Reply
 • vad har du använt för hårfärg? jättefin färg!!

  Reply
 • Tänkte direkt på Wonderwoman när jag såg den make-upen =P
  Stort mörkt svallande hår, knallröda läppar och lite guld på det =)
  http://2.bp.blogspot.com/-fhpiTq8xy1Y/TZ8BDqa1n9I/AAAAAAAAAMQ/ULKF3g3-L5o/s400/wonder-woman.jpg

  Reply