Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:20 | June 30, 2012

Todays look – Trust, cuz I know your name

Jag har använt/I’ve used

Too faced shadow insurance
MUS CS Ra
MUS MS Pollution
MUS MS Ruby
MUS Blush Glam Rose
MUS Cake eyeliner black
MUS Eyepencil black
Emite extra length & Volume mascara

Läppar/lips
Loral Glam shine Miss Candy “703 Tart Lollipop”

Kinder/cheeks
MUS Blush Pink Reef

(Skillet – One Real Thing)


16 kommentarer16 kommentarer om “Todays look – Trust, cuz I know your name”

  såå fin sminkning! as always! 🙂 har du tips på något grymt shampo och balsam för torrt/ slitet hår som inte innehåller parabener och sulfater?

  Reply

  Har du prövat Kevin Murphy? Mitt hår är slingat ljust och hans serie som är uppbyggande har vart räddningen för mitt hår =) Alla hans produkter är dessutom så rena att du skall kunna använda dom som anisktsvård oxå!

  Reply

  Har kollat in din blogg i ett par år nu och du är så jäkla grym!!!! Du passar i all makeup och är sååå modig och vågad 😉

  Reply

  Hej Linda!
  Är på jakt efter en bra primer, måste få mina ögonskuggor att sitta längre och bättre.
  Vilken primer rekommenderar du? En bra prisvärd?

  Ha en helt underbar lördag

  Reply

  Hej! Mitt ärende är lite off-topic, men jag kom inte på någon annan som jag skulle kunna fråga.
  Någon gång länge sen berättade du om en grej som hette epicare. vet du om det finns något liknande i andra butiker, typ i kicks? Är alldeles himla intresserad av att prova, då vax inte funkar så värst bra…
  Och förresten; om du svarar, skulle du kunna svara med e-post? Skulle vara enklare att hitta svaret då :).

  Reply

  Hej!

  jag skulle behöva lite råd inför bröllop nästa sommar!
  Har du tips på foundation som täcker bra, då jag ahr fräknar vill jag gärna dölja bra!
  Jag har lite torr hy så det är svårt med sådana som blir pudriga, den får gärna vara enkel att lägga då jag skall göra det själv.

  Tack på förhand!
  Mvh/ Bride to be*

  Reply

  Fin som alltid! Jag är har tankar kring att plugga till makeupartist och undrar vilken utbildning du gick, samt hur lång den är m.m. Är nyfiken på dina smink- favoriter, hade varit kul om du gjorde en video 😀

  Reply

  Snyggt 🙂 Använder du foundation varje dag?

  Reply

  Otroligt läckert!

  Jag älskar smink men tyvärr är jag inte så modig. Jag har väldigt blek hy (tänk vit) och har bleka ögon, någon slags grågrön blandning. Jag använder främst brun/beiga ögonskuggor för det känner jag mig trygg i, det kan jag. Finns det någon annan färg som skulle kunna passa en blekfis som mig? Jag vill våga mer!

  Tack för en väldigt inspirerande blogg!

  Reply

  Hej! snygg sminknig! 🙂
  Men måste bara fråga, du kanske inte svarar, men försöker iaf!
  Ser att du har töjjning, undrar bara vilken storlek du har, för vill ha tunnel när jag är klar me mitt =)
  Tack i förhand!
  /Jennifer

  Reply

  Hej Linda!
  Skulle vilja komma i kontakt med dig angående hudvårdsprodukttester, maila gärna mig på [email protected]!

  Tack på förhand/ Nina

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här