Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:01 | August 23, 2012

Extensions

Igår var jag hos bästa Louise på Great Lengths och tog ut löshåret. Har ändå haft det i sju månader nu och det har varit, om inte som finast, sista tiden! Sjuukt bra hår måste jag säga.. Går att locka, platta, färga, tona.. jag har behandlat det precis som mitt eget hår.
Dock var det sjukt skönt att få ut det och se att håret växt som ogräs också 🙂
Håret var inte alls lika slitet som jag trodde det skulle vara och det kändes otroligt bra, ganska slitet i topparna efter sju månader utan klippning bara. Men det är inte så konstigt.

Jag satte i nytt hår igår också, med samma metod som sist: Multisonic, med platta fästen som knappt känns alls. och istället för 40cm testade vi 50cm (120 Slingor) för att få ett lååångt hår med lite mer bohem-look!

Vill ni göra som jag, sitta modell för Great lengths och få förbannat bra löshår till reducerat pris kan ni kontakta [email protected] för att sätta upp er på deras modell-lista! det finns en plats nu redan på måndag. Där får ni även prisförslag på olika längder och mängd hår (jag kan tyvärr inte allt i huvet :))

Efterbilder kommer när jag fixat håret lite 🙂

/Took out my extensions yesterday and put on some new ones. you will get pictures later
I really love Great Lengths and  had my old exensions in for seven months!
This time we did a longer boheme-look with 50cm instead of 40cm.

The pictures are after we took out the extensions, my natural length 🙂

 


23 kommentarer23 kommentarer om “Extensions”

  Det ser jätte fint ut. Ha en fin dag nu för att det ska jag.

  / Balan.

  Reply

  Hej! Du har tipsat om ett puder (tror det var puder)bsom man lägger i hårbotten om den ljusa utväxten börja komma fram, kan inte hitta det inlägget. Skulle bli jätteglad om du ville visa igen vad det var och var det kommer ifrån. Med vänlig hälsningar

  Reply

  Viviere. Från eleven.se 🙂 Det är puder+spray för 499 kronor. Superbra!

  Reply

  Hello linda and thank you for a fantastic blogg, i want to ask you a question abaut the essie nailpolish, i am going to malmö in 2 weesk and i am wondering where i can buy essie nailpolish?
  best regards 🙂

  Reply

  You could probably buy Essie nailpolishes at a store called Åhléns City, or you could try a store called Kicks 🙂

  Reply

  Hej Linda!! Jag har läst din blogg ca 3 år, älskar den! Och för skoj skull gick jag tillbaka till oktober 2009 och hittade din halloween-sminkning. Så cool! Kom ju på då att det börjar vankas halloween snart, kan inte du skriva lite om antingen den sminkningen, vad du har använt för vax, vart man köper allt osv osv eller kanske komma med några andra tips! Vore himla skojigt att se ut sådär på halloween!

  KRAM!

  Reply

  Du är ju galet vacker, som Snövit 🙂
  Undrar förresten vilken foundation du kan tipsa om om man har torr hy med tendens till acne/roasea? Vill gärna ha en som täcker bra och som håller sig.

  Tack på förhand.

  Reply

  hej linda! otroligt att du hade dina extensions i 7 månader! kul!

  jag har en fråga till dig, eftersom jag har också gjort great lengths/multisonic (5te månaden nu): har du tappat många slingor på slutet? jag var faktiskt hos louise och kollade, hon sa att jag kan lätt gå någon månad till men jag tappar nu minst en slinga efter varje hårtvätt… var det så med dig också? hur har du märkt att det är verkligen dags att ta ut håret typ nu?

  Reply

  Hej!
  I slutet tappade jag också mycket, men det blir ju så eftersom du tappar 100 hårstrån om dagen så lossar extensionsen också efter hand. Jag tappade också nästan vid varje hårtvätt.
  Håret sitter ju allt mellan 3-6 månader beroende på ditt eget hår, det är jätteolika!

  Reply

  Hej! Undrar bara vad du använt för foundation på den här bilden, den hy ser absolut flawless ut! =)

  Reply

  Och jag undrar vad du har för läppenna/läppstift på bilden! Ser ut som en alldeles perfekt färg för mig 😀

  Reply

  Hej! jag har varit sugen ett tag på extensions men tyckt det varit dyrt. förstår du inte kan hålla koll på priser men vad fick DU ge för ditt som modell? var ligger deras salong? jag bor ju i skåne men det kan kanske vara värt att åka ändå!!!! Kram

  Reply

  Hejsan linda.
  Ser att du har en tatuering på baksidan av armen. Har inte sett den innan…
  Vad står det? 🙂

  Kram, du är bäst!

  Reply

  Hejsan linda.
  Ser att du har en tatuering på baksidan av armen. Har inte sett den förut..
  Verkar fin. Men vad står det? 🙂

  Kram, du är bäst!

  Reply

  Hej Linda! Jag undrar på vilken salong du varit, alltså i vilken stad? Jag är jätte intresserad av att också gå till Louise och göra hårförlängning 🙂

  Reply

  Shit vad du är vacker med så lite ögonsmink och de där röda läpparna 🙂 du passar verkligen i det, du är nog bland den finaste jag vet om haha! Be proud girl, you rock!

  Reply

  Hej Linda 🙂 Jag har en fråga med tanke på löshår, jag hade i löshår förut som man brände fast och det slet jätte mycket på mitt hår och dessutom tunnades de ut jätte mycket när jag tog ut de. Och alla varnar ju nu för att sätta i extensions för att det får ditt egna hår att sluta växa och tar sönder håret. Jag undrar om de är så med detta hår du har också? Eller vad är skillnaden? Tar inte ditt egna hår skada och kan växa ändå? Vore jätte tacksam för svar! Du är bra du 🙂 Kram

  Reply

  Hej!

  Vad har du för läppenna och/eller läppstift??

  Reply

  Hej Linda!
  Undrar lite mer om det där med att bli hårmodell för Great Lengths, kan man bara maila och säga att man är intresserad och vill ha mer information eller hur gör man? snälla svara, blev riktigt sugen på att skaffa extensions nu! 🙂
  Kram!

  Reply

  Hejhej lida!
  jag har blivit väldigt intresserad av att testa detta löshår, men bor i blekinge så det blir en bit att åka bara för att sätta i lite hår. :/
  vet du om det finns någon salong lite närmre som har hår med så bra kvalitet.
  Bor i olofström.
  MVH

  Reply

  Hej Linda!

  En fråga angående löshåret, kan man göra olika håruppsättningar, t.ex. bara vanlig hästsvans, utan att man ser fästena på extrahåret?
  Och ungefär hur mycket kostade det för dig att sätta i ditt hår?

  Otroligt tacksam för svar! Och tack för en grym, inspirationsrik blogg! Kram.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här