Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:01 | August 31, 2012

Lashes, lashes and lashes

Här är samma make-up som innan idag, fast med fransar och andra läppar.
Dessa fransar hade nog gjort sig bättre till en mer extrem make-up, men jag var tvungen att testa dom. Dom var ganska hårda och lite knepiga att få fast jämnt, som säkert syns på bilderna.. Men jag tycker de är såå himla fina!

/This is the same make up like before, but with fake-lashes and other lips

Fransar/Lashes
295 från Grimas

Läppar/Lips
Lumene natural code lip gloss milk chocolate


5 kommentarer5 kommentarer om “Lashes, lashes and lashes”

    hej, älskar din blogg. jag har ett problem när det kommer till smink, jag kan verkligen ej sätta fast lösögonfransar. försökt 1000 ggr nu och det funkar ej, försöker med allt men det går fan ej, hur gör du?

    Reply

    Det ÄR så i början, testa med singelfransar istället, det är sååå mycket lättare! Depend har, make up store har. =) Lycka till!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här